ASTRO INFO

'Velika planetarna trojka' u Jarcu stavlja prihode i imovinu u prvi plan cijelom zodijaku

15.12.2019 u 08:03

Bionic
Reading

Počela je nova epoha - Jupiter je promijenio znak i preselio u Jarca, gdje će boraviti od 3. prosinca 2019. do 18. prosinca 2020. U tom razdoblju Jupiter će djelovati na jarčevski način, što znači da će se u ljudi probuditi želja za stjecanjem imovine radi sigurnosti ili kontroliranja drugih, a ne radi razmetanja

Jupiter će se nekoliko idućih mjeseci družiti s još dva planeta u Jarcu - sa Saturnom i Plutonom, a do kraja prosinca ostvarit će značajan kontakt s Uranom u Biku. Takav planetarni raspored, s četiri spora planeta u zemljanim znakovima, daje naslutiti da će pitanje materijalne sigurnosti i društvenog statusa biti primarno za pripadnike doslovno svih zodijačkih znakova jer će spomenuti planeti pogađati svakoga, samo na različite načine.

Želite li uspjeh, radite na Jarčev način!

Jarac je najizrazitiji zemljani znak, što znači da je snažno povezan s materijalnim uvjetima života. Njegove su ključne riječi praktičnost, ustrajnost, oprez, kontrola, štednja, strpljenje. Jupiter je pak planet ekspanzije, napretka i novih prilika pa će pružiti mnogima priliku za poboljšanje životnih uvjeta uz pomoć sretnih slučajnosti ili zahvaljujući tome što su se dopali nekom na visokom mjestu u poslovnoj, obrazovnoj ili političkoj hijerarhiji.

Pod združenim Jupiterovo-jarčevskim utjecajem, koji djeluje u suradnji sa Saturnom i Plutonom, ovo je vrijeme za kovanje ili realizaciju dugoročnih planova, traženje novog izvora prihoda, postizanje promaknuća, dobivanje povišice i uvećanje ugleda. Svladajte nove vještine, usvojite nova znanja, nabavite naprednu tehnologiju i preuzmite efikasnije radne metode.

Uspjeh očekuje one koji su marljivi, vrijedni i uporni u radu na ostvarenju ciljeva, ili su ranije bili takvi, ali ih je uspjeh mimoišao. U skladu s tim, mlađi i oni u zreloj dobi bit će iduće godine voljni preuzimati dodatne odgovornosti, dok će stariji ubirati plodove minulog rada i truda. Dok je u Jarcu, Jupiter će biti najmilosrdniji prema Bikovima, Djevicama, Škorpionima, Ribama i samim Jarcima.

  • +10
Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA/