NA VRHU MI JE JEZIKA, ALI...

Ovo su najzaboravniji horoskopski znakovi - jeste li među njima?

19.10.2019 u 08:01

Bionic
Reading

Nešto trebate učiniti, ali se ne možete sjetiti što. Poznajete onog čovjeka, ali ste mu zaboravili ime. Kako se ono na francuskom kaže 'prevaren'? Podatak je negdje u vašem mozgu, ali ga ne možete privesti u svjestan um. Ova četiri znaka najviše trpe od opisane boljke!

Ribe

Ribe često progoni osjećaj da su zaboravile nešto čim izađu iz kuće, a to su najčešće sitnice poput sunčanih naočala, kreme za sunčanje ili mobitela. Moraju posegnuti za rekonstrukcijom svojih postupaka kako bi pronašle ključeve ostavljene u hladnjaku ili dokumente zametnute u kupaonici. Mnogo vremena Ribe provode u svom imaginarnom svijetu, zbog čega često zaboravljaju na praktične aspekte života. Tako primjerice zaborave platiti račun za gorivo, ali će vam detaljno ispričati sve o likovima iz nove serije.

  • +8
Rihanna je u horoskopu Riba, rođena je 20. veljače 1988. Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Blizanci

Zaboravnost je kod Blizanaca najčešće posljedica preopterećenosti uma podacima. Umjesto da odbace ono nebitno i oslobode moždane vijuge, svakodnevno imaju na rasporedu mnoštvo dogovora, obveza i zanimacija. Redovno smetnu s uma tekuće zadatke, a kad ih se napokon sjete, već je kasno. U poslovnom svijetu skloni su zaboravljati rokove, datume dospijeća i porezna razdoblja.

  • +4
Emily Ratajkowski rođena je u znaku Blizanaca, 7. lipnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Vodenjak

Oni su kreativci koji stalno smišljaju rješenja za probleme i spremno prihvaćaju inovacije. Kome je glava puna brojki, teorija i informacija, lako gubi aktualnosti iz vida. Zaboravljaju svakodnevne rutinske obaveze, poput vađenja rublja iz perilice i stavljanja u sušilicu. Prepoznaju lica ljudi s kojima se susreću, ali slabo pamte njihova imena. Pamćenje im služi za mnogo važnije stvari.

  • +7
Jennifer Aniston u horoskopu je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Ovan

Vode aktivan društveni život i bave se svakojakim aktivnostima pa ne čudi to što im ponekad 'stane mozak'. Iako često zapisuju obaveze i aktivnosti, svejedno ponekad zaborave kupiti kefir ili prenijeti poruku. Nastoje se na silu sjetiti zaboravljenog, no lampica im se pali tek kad prestanu pokušavati. Kad se ipak sjete, gestikuliraju, kolutaju očima i pitaju se kako se, pobogu, nisu mogli sjetiti tako jednostavne stvari.

Victoria Beckham horoskopski je Ovan, rođena je 17. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia