VJEČNI KOMAD

U potrazi ste za novim trapericama? Izdvojili smo najtraženije modele ove sezone

03.10.2021 u 16:06

Bionic
Reading

Od omiljenih traperica brojne se dame teško odvajaju i po najvećim vrućinama, a sigurno će ih razveseliti to da ove sezone police trgovina krasi pregršt modela za svačiji ukus i stil

Udobnost je sveobuhvatna tema koja posljednjih mjeseci vlada modnom scenom, a svoj trag ostavila je i u svijetu traperica. Široki modeli po uzoru na one koje smo nosili 90-ih i moderne verzije trapezica iz 70-ih u mjesecima pred nama vodit će glavnu riječ na modnoj sceni, bar ako je suditi po bogatoj ponudi na policama trgovina.

  • +30
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

I dalje prisutne, skinny traperice i ove sezone izvukle su deblji kraj kada govorimo o trendovskim modelima, a njihovu alternativu sada čine oni u retro maniri s nogavicama koje suptilno prate siluetu nogu.

Kada govorimo o trendovskim detaljima na trapericama, uz tipične proreze na koljenima, sve više modela krasi takozvani crossover struk, odnosno križni pojas, a ovaj pomalo neobičan detalj uspio je u potpunosti opčiniti modne ovisnice diljem svijeta.

Ljubiteljice traperica pomaknutog izgleda ove sezone doći će na svoje jer police trgovina preplavili su modeli u patchwork maniri te verzije s ukrasima poput veza, zakovica i upečatljivih gumba.

Jedno je sigurno – poželite li ove jeseni obogatiti svoju kolekciju denima u ormaru nekim novim modelom, zadatak nikada nije bio lakši. Na vama je da odaberete onaj model koji najbolje pristaje vašoj figuri i u kojem ćete se osjećati najugodnije.