OBOŽAVAJU GA I TRUDNICE

Tajno oružje u postizanju besprijekorne figure: Ovom rublju ne prestaje rasti popularnost, a sve zbog Kim Kardashian

25.09.2020 u 20:14

Bionic
Reading

Gotovo da ne postoji dama, a naročito u Hollywoodu, koja nije čula za Spanx. Poznati brend odjeće za oblikovanje tijela već godinama je ‘tajno oružje’ brojnih glumica, pjevačica i zvijezda, ali i mnogih anonimnih žena koje su u Spanxu pronašle idealan način da drže sve pod kontrolom, odnosno da njihova silueta u odjeći koju nose izgleda najbolje moguće

Svjesna potrebe žena za rubljem čiji je glavni cilj oblikovanje tijela, reality zvijezda, beauty mogulica i odvjetnica u nastajanju, Kim Kardashian West, protekle godine osnovala je vlastiti brend odjeće za oblikovanje tijela nazvan SKIMS Solutionwear, a svakim lansiranjem nove kolekcije ovo 'tajno oružje' u postizanju savršene figure uspijeva dodatno popularizirati.

Prema novim podacima modne tražilice Lyst, globalna potražnja za odjevnim komadima čija je misija oblikovanje tijela u stalnom je porastu od svibnja, a iz mjeseca u mjesec pretraživanja za navedenim tipom odjeće u porastu je za 22 posto.

Nakon što je Kim lansirala asortiman shapewear odjeće namijenjene trudnicama, pretraživanja za istim porasla su za 59 posto u odnosu na prethodni tjedan, dok su pretraživanja modnih kupaca za odjevnim komadima pod terminom 'maternity' porasla za 233 posto.

Gledajući cijelu kategoriju u cjelini, potražnja modnih kupaca za shapewear odjevnim komadima na godišnjoj razini porasla je za 36 posto.