KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Jesu li ovo pravi razlozi zbog kojeg je klan Kardashian-Jenner naprasno prekinuo snimanje daljnjih sezona hit showa?

10.09.2020 u 13:25

Bionic
Reading

Obožavatelji reality showa koji je posljednjih 14 godina pratio do najsitnijeg detalje živote obitelji Kardashian-Jenner, zahvaljujući kojem su njeni članovi na svoje bankovne račune spremili milijune i milijune dolara, ostali su šokirani kada je jučer objavljena vijest da novih sezona više neće biti, a sada su polako počeli isplivavati na površinu i detalji

Kim Kardashian iskoristila je blagodati društvenih mreža kako bi najavila da nakon 20 snimljenih sezona hit reality showa, koji je nju samu, ali i ostatak obitelji, doslovce lansirao u orbitu popularnosti, više neće snimati nove epizode. U podužem postu 39-godišnja reality zvijezda rekla je kako je došlo vrijeme da 'kažu zbogom', no niti u jednom trenutku nije navela koji je pravi razlog za to što je cijela obitelj donijela odluku o kraju.

Iako je show 'Keeping Up with the Kardashians' od prvog trenutka bio apsolutni hit u Americi, čije su nove epizode s nestrpljenjem iščekivali milijuni, nije tajna to da je s godinama doživio popriličan pad, unatoč skandalima, dramama, psihičkim slomovima, promjenama spola i slično.

Uz to, sami članovi obitelji Kardashian-Jenner nadrasli su i prerasli svojom popularnošću sam show, za koji su, primjerice 2017. godine, kada su potpisali ugovor za pet sezona, dobili 150 milijuna dolara, odnosno 30 milijuna dolara po epizodi. Ugovor prije toga davao im je 20 milijuna dolara po sezoni (za 5 sezona), što u konačnici znači da je televizijska kuća E! u iskeširala 250 milijuna dolara za slavnu obitelj u posljednjih deset godina.

Zanimljivo je i to da E! nije plaćao svakom članu obitelji posebno, nego je uplata išla kao 'obiteljska', a 2017. godine 'glava obitelji' Kris Jenner tvrdila je da se novac ravnopravno dijeli.

No u posljednje vrijeme kao da im ništa nije više išlo od ruke, a počeli su i odbijati dijeliti pojedine intimne detalje pred kamerama. Tako je Kim Kardashian odbila da se u jednom trenutku u showu spomene javni slom živaca njezinog supruga Kanyea Westa, a neki tvrde da je zbog sigurnosti svoje obitelji upravo ona prva rekla da je dosta.

  • +4
Keeping Up with the Kardashians Izvor: Profimedia / Autor: Twitter / Planet / Profimedia

No nije ona jedina kojoj je dosadilo dijeliti intimne detalje. Prva je to jasno dala do znanja Kourtney Kardashian te je, prije negoli je odlučila da napušta show, u potpunosti reducirala pojavljivanja svoje djece, ali i zabranila govorenje o njezinu privatnom životu. Sve to dovelo je čak do fizičkog obračuna između nje i mlađe sestre Kim, a to se u konačnici nije svidjelo gledateljima koji su smatrali da takvom ponašanju nije mjesto na televiziji.

Kada se sve skupi na jedno mjesto, čini se da se dosta toga 'nakupilo' tijekom posljednjih godina. No kada se podvuče crta, pitanje je jesu li svi ti milijuni i popularnost doista u konačnici vrijedili jer su svi članovi obitelji doslovce izgubili sebe, svoje identitete i na pladnju javnosti pokazali ama baš sve.