BOGATE BOJE JESENI

Idealna za brinete: Ova neodoljiva nijansa kose već je očarala poznate ljepotice

24.09.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Ako niste još stigli posjetiti frizera, jesen je idealna prigoda i da isprobate nešto od aktualnih trendova poput tonova bogate čokolade koji će posebno oduševiti brinete

Jesen je savršeno vrijeme i za osvježenje stajlinga, pa ako ste ovih dana bili u online potrazi za sezonskim komadima bez kojih se ne mogu graditi cool stajlinzi poput traperica, kaputa, jakni ili gležnjača, zašto ne biste isprobali i najpoželjniju nijansu o kojoj poznati frizeri ne prestaju pričati.

Već je neko vrijeme naglasak na što prirodnijim načinima nijansiranja poput vječitog balayagea ili tzv. baby pramenova koji su, osim što odlično 'skidaju' godine, vrlo praktični u ovim okolnostima 'novog normalnog' jer ne zahtijevaju redovite odlaske frizeru pa se možemo i mjesecima 'prošvercati' do sljedećeg tretmana pramenova jer nema vidljivog korijena.

Ove jeseni sve će biti znaku u boje čokoladnog badema, još jedne varijante na temu koja će, ni ne sumnjamo, osvojiti brinete jer se radi o idealnom spoju podloge u tonovima čokoladno smeđe sa svjetlijim pramenovima u tonovima badema.

Nijansiranje se izvodi pri krajevima i oko lica na površini kose, tako da kosa izgleda kao da je prirodno posvijetlila.

Rezultat je bogata, topla čokoladna boja koja će u trenu osvježiti kosu i dati joj glamurozniji izgled.

Među prvima je ovaj look isprobala i poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian za koju je poznati frizer slavnih Chris Appleton čija je klijentica i Jennifer Lopez, osmislio glamurozne smeđe tonove koje ističu njezinu maslinastu put.

  • +2
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čokoladni sjaj protkan s tek vidljivim pramenovima boje badema, vidjeli smo i na francuskim ikonama stila, Juliji Restoin Roitfield i influencerici i modelu Gabrielle Caunesil, a takvu nijansu nose i Olivia Culpo, kao i omiljena članica britanske kraljevske obitelji Kate Middleton.