SJEDOKOSA LJEPOTICA

Smeđa boja nikada nije bila privlačnija, a izdanje Andie MacDowell to i dokazuje

26.05.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Na Filmskom festivalu u Cannesu, 65- godišnja holivudska glumica postala je standardnom pojavom, a nakon što je prošle godine u tandemu s Helen Mirren plešući pokorila crveni tepih, ovog četvrtka vratila se na ‘mjesto zločina’

Na prošlogodišnjem izdanju Filmskog festivala u Cannesu i premijeri filma ‘Un petit frere', Andie Macdowell s glumačkom kolegicom Helen Mirren pobrinula se za nezaboravne trenutke na crvenom tepihu. Za vojsku fotoreportera poznati dvojac servirao je pravi mali show, no ove su godine na canneski crveni tepih stigle odvojeno.

NASMIJANi DVOJAC

Ponosno nose sijede: Andie MacDowell i Helen Mirren s razlogom su ukrale svu pozornost na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

I dok je Mirren nekoliko dana prije debitirala s plavim pramenovima u sijedoj kosi, 65- godišnja MacDowell za crveni tepih i premijeru filma 'Last Summer' nakratko se oprostila od prepoznatljivih kovrči, srebrne pramenove istaknuvši frizurom neuredne punđe.

U kombinaciji sa masivnim naušnicama zlatnoga sjaja, njome je oplemenila sjajnu haljinu u znaku visokog ovratnika čiji je gornji dio djelovao poput pussy bow bluze. S detaljem naglašenih ramena u maniri 80-ih i pripijenog donjeg dijela, ovu sjajnu kreaciju na MacDowell potpisuje modna kuća Saint Laurent.

  • +4
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvijezda filma ‘Četiri vjenčanja i sprovod’ u travnju je napunila 65 godina, a od globalne pandemije njeguje posve prirodan izgled.

Svoju smeđu boju kose tijekom pandemije odlučila je zamijeniti prirodnom sijedom, što je dočekano s različitim reakcijama javnosti. Dok su jedni to shvatili kao zanemarivanje izgleda, drugi su ju podržali u odluci da prihvati svoj prirodan izgled. Sijeda kosa ju je osnažila, a glumica je istaknula i da osjeća kako joj boja dobro pristaje uz izgled.

'Želim biti stara. Umorna sam od pokušaja da budem mlada. Ne želim biti mlada. Bila sam mlada, a biti starija osoba koja pokušava biti mlada je veliki napor. To je puno truda', izjavila je zaključivši da prihvaćanje starenja ne znači prestanak rada na dobroj formi i brizi o tijelu, a najviše prestanak mentalnog rada.