damski stajling

Promijenila boju kose: Helen Mirren zablistala s novom frizurom u prvom planu

17.05.2023 u 09:29

  • +4

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna 77-godišnja glumica Helen Mirren ponovno je oduševila stajlingom u kojem je elegantnu plavu haljinu uskladila s razigranom frizurom

Helen Mirren odavno je simbol elegancije i dobrog ukusa te jedan od modnih uzora damama u zrelijim godinama. Ovoga puta pokazala je kako dob uopće nije zapreka za otkačene boje kose kao što je - nebesko plava!

Slavna glumica pojavila se na crvenom tepihu na 76. filmskom festivalu u Cannesu gdje je plijenila pozornost u otmjenoj dugačkoj haljini boje neba, s novom frizurom u prvom planu.

Naime, 77-godišnja zvijezda odlučila je sijede pramenove obogatiti onima u nijansama svijetloplave boje te je opuštenost ovog stila naglasila razigrano oblikovanom podignutom kosom.

  • +18
Otvorenje 76. Canees Film Festivala Izvor: Profimedia / Autor: ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / VALERY HACHE / AFP / JP PARIENTE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Čitavom stajlingu je pridodala dozu glamura s bisernim naušnicama i ogrlicom te damskom crnom lepezom s kojom je pozirala uz karakterističan osmijeh na licu.

Dan ranije uočena je ispred hotela uoči početka festivala u efektnoj kombinaciji bijele majice, žutog kardigana i crnih hlača cigareta kroja te udobnim bijelim tenisicama klasičnog dizajna, a sve je upotpunila zelenim rajfom.

Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Toulouse / Goff Photos / Profimedia