ELSA HOSK

Neobična haljina o kojoj se govori: Poznata plavuša sve je zasjenila na crvenom tepihu

25.05.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo na crvenom tepihu ugledati jednu od brojnih haljina koje se opiru gravitaciji iz posljednje kolekcije visoke mode s potpisom Viktor & Rolf

Početkom godine za uvjerljivo najzabavniju kolekciju na Tjednu visoke mode u Parizu pobrinuo se poznati nizozemski brend Viktor & Rolf.

  • +16
Viktor & Rolf Haute Couture SS23 Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Dvojac koji stoji iza avangardnog brenda osnovanog 1993. godine oduševio je ljubitelje mode nesvakidašnjim, no za kolekcije visoke mode očekivanim dizajnom haljina. Jednu od njih među prvima je isfurala švedska ljepotica Elsa Hosk.

Kao nezaobilazna pojava na Filmskom festivalu u Cannesu, 34- godišnja manekenka pojavila se na premijeri filma ‘La Passion de Dodin Bouffant’ noseći haljinu s dvostrukim korzetom. I dok je korzet nijanse nude prijanjao uz tijelo, drugi od plavoga tila, kao dio haljine, stršio je po strani stvarajući efekt do pola svučene balske haljine.  

  • +2
Elsa Hosk Izvor: Profimedia / Autor: Simone Comi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Zahvaljujući spomenutoj kreaciji Šveđanka je, sasvim očekivano, izazvala najveću senzaciju u redovima fotoreportera okupljenih na crvenom tepihu.

Model za koji se odlučila bivša Viktorijina anđelica, međutim, jedan je od najmanje neobičnih iz haute couture kolekcije koja je modni svijet preokrenula naglavačke.

Na reviji brenda u Parizu jedna je manekenka svoju balsku haljinu nosila naopačke, pogled joj je bio potpuno zaklonjen obrnutim 3-D ispisanim steznikom i slojevima čvrsto ušivenog puderastoplavog tila (vodili su je duž piste s uputama isporučenim preko slušalice).