čista petica

Slavna glumica oduševila u trendi komadima od glave do pete

13.06.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens pokazala je da itekako zna iznijeti casual stajling vrijedan divljenja i još jednom dokazala kako ga je moguće podignuti kvalitetnim i upečatljivim komadom. Lijepa glumica uspješno je spojila trendi komade koji su preplavili trgovine i od nas zaradila čistu peticu!

Glumica i pjevačica Vanessa Hudgens, koju pamtimo po filmskom serijalu 'High School Musical', uživala je u šopingu u Los Angelesu, a paparazzi su uspjeli zabilježiti njezin moderan i casual outfit koji je odabrala za obilazak trgovina.

28-godišnja ljepotica odjenula je poderane traperice i trendi košulju na vezanje s dramatičnim zvonolikim rukavima. Zvonoliki rukavi već su nekoliko sezona u trendu, no trenutno nikad nisu bili poželjniji.

#vanessahudgens

Objavu dijeli Vanessa Hudgens' World. (@vanessahudgensstyle_)

Upečatljiva košulja također je ove sezone must have u ormaru, a kako drugačije privući pažnju na gradskim ulicama ako ne gingham uzorkom koji je preplavio trgovine.

Da vjerno prati trendove, pokazala je i ova džepna Venera, visoka svega 155 centimetara, koja u popularnom Disneyjevu mjuziklu utjelovljuje ulogu Gabrielle Montez.

  • +9
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Chic stajling glumica je upotpunila crnim sandalama na petu, praktičnom velikom torbom i sunčanim naočalama, a završni pečat stavila je crvenim lakom za nokte i visećim naušnicama koje savršeno odgovaraju uz trendi bob, koji je ove godine najpoželjnija frizura među slavnim damama.