STAJLING ZA PET

Traper od glave do pete? Može, ali jedino ovako

23.03.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens, 28-godišnja glumica i pjevačica, prošetala se u još jednoj odličnoj kombinaciji koja se pokazala kao pun pogodak

Egzotična ljepotica sjajno izgleda i na crvenom tepihu, ali i u dnevnim kombinacijama.

Vanessa se pojavila na promociji 'Bubble Witch 3' gdje je bila vrlo zapažena u traperu od glave do pete. Glumica i pjevačica dobila je pregršt komplimenata na račun zanimljivog outfita: topa bez rukava i širokih hlača od tamnog denima.

Nessa kako je njezin nadimak, ovaj je efektan stajling upotpunila sa seksi sandalama na vezanje, a kosu koja je nedavno produljila ekstenzijama je nosila raspuštenu. Bivša zvijezda teen hita 'High School Musical' od nakita je nosila tek nekoliko narukvica i prstenja.

  • +4
Vanessa Hudgens u traperu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vanessa uživa status modne ikone, a njezin profil na Instagramu prati više od 24 milijuna fanova koje oduševljava svojim modnim kombinacijama.

Inače, lijepa glumica i pjevačica svoju vitku liniju duguje zdravoj prehrani, a dan započinje omletom od bjelanjka, zobenom kašom, voćem i bademima. Dakako, nikad ne zaboravlja ni na tjelovježbu.

'Stalno sam u pokretu. Planinarim, plešem, vježbam jogu i pilates', rekla je jednom prilikom Vanessa koja svake godine odlazi na svoj omiljeni glazbeni festival, kalifornijski Coachella. Ove godine se popularni Coachella festival održava od 14. do 23. travnja.