TOTALNO KUL

Ova frizura ne prestaje oduševljavati slavne cure

18.05.2017 u 17:46

Bionic
Reading

Bezvremenska bob frizura već je neko vrijeme veliki hit, a nije joj odoljela ni mlada glumica i pjevačica, fashionistica Vanessa Hudgens

Ako je dobro ošišana, stiliziranje ovakve frizure ne bi trebalo dugo trajati pa je idealna za sve one koji ne vole provoditi previše vremena pred ogledalom. Ne čudi da je ova frizura svog svoje praktičnosti vrlo brzo postala pravi hit pa se i Vanessa odlučila upravo za moderni bob.

Njezin posjet jednom salonu u Hollywoodu, naravno, nije prošao nezapaženo.

Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamnokosa ljepotica koja se proslavila još kao tinejdžerica u hit filmskom serijalu 'High School Musical' ošišala je bez puno razmišljanja svoju dugu kosu, a trendovski bob je pun pogodak.

U crno-bijeloj majici s prugama i hlačama boje starog zlata modernih širokih nogavica, mlada zvijezda je izgledala fantastično. Efektni dnevni look upotpunila je Guccijeva moćna torba s natpisom 'Blind For Love'.

Uvijek besprijekorno odjevena Vanessa je poznata po svom odličnom modnom ukusu pa se upravo ona često spominje u društvu najbolje odjevenih glumica mlađe generacije poput Emme Stone ili Blake Lively.