slatka i jednostavna

Ovo će biti uvjerljivo najpoželjnija frizura ovoga ljeta

31.05.2017 u 10:03

Bionic
Reading

Budući da je najtoplije doba u godini sve bliže, mnogi već razmišljaju što napraviti sa svojom kosom kako bi im pri ljetnim vrućinama zadavala što manje muka. Prije nekoliko dana predložili smo onima s dugom kosom da isprobaju razne vrste pletenica, a ako ste ipak jedna od odvažnijih žena kojima šišanje ne pada teško - ovo je prava frizura za vas

Mnogi stručnjaci i frizeri pronašli su idealnu frizuru za nadolazeće ljeto, a njezina priprema oduzet će vam tek nekoliko sekundi vremena. 

Po uzoru na frizuru slavne glumice Katie Holmes, frizeri savjetuju blage valove u kratkoj bob frizuri kao najpopularniju frizuru ljeta 2017.

Takozvani 'beach waves' odnosno morski valovi u kosi, zapravo su vrlo jednostavna frizura koju mnogi od nas poprime prirodno odlaskom na ljetovanje. Uz razne nove preparate koji se nude na tržištu, ovi su blagi, opušteni valovi sada dostupni i kada ste daleko od plaže i mora.

Weekend Hair . . . . . @oligopro Blacklight Cool Blonde lightener and #caluracare Volume😍 @redken Shades EQ 9v 9nb

Objavu dijeli Marissa CT Hair Balayage Color (@chopstickcolor)

Preporučuje se da za ovu frizuru skratite svoju kosu do ramena ili kraće jer će onda njezino održavanje, ali i postojanost, biti mnogo bolje.

Blagi bob tamnosmeđe nijanse koji vidimo na glumici Katie Holmes, savršena je duljina za postizanje kovrča idealne veličine, a ako ste još hrabriji, obogatite svoju kosu s nekoliko pramenova koji će dodatno naglasiti ljeto u kosi.

Iako se iznimno duga kosa posljednjih mjeseci itekako vratila na modnu scenu, vjerujemo kako nitko ne voli u vruće ljetne dane osjetiti znoj na svome vratu zbog toga. Zato je primjer frizure popularne glumice najidealnije rješenje do zime.