VANESSA HUDGENS

Mlada glumica počastila se novim ekstenzijama

20.03.2017 u 10:13

  • +4

Vanessa Hudgens

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Vanessa Hudgens, koja se proslavila još kao tinejdžerica u popularnom filmskom serijalu 'High School Musical', izbrusila je svoj stilski izričaj do savršenstva

Zvijezda kontroverznog filma 'Spring Breakers' modu ima u malom prstu pa je često nazivaju i kraljicom stila boho.

Bivša teen zvijezda dobro je poznata po svom stilu odijevanja koji odgovara njenom vedrom karakterom, a rado mijenja i frizure.

Svoje je obožavatelje tako iznenadila promjenom: novim ekstenzijama.

@vanessahudgens spotted once again out and about in @byfarshoes 👡👀

A post shared by The Honeyman Agency (@thehoneymanagency) on

Lijepa Amerikanka egzotične ljepote i za dnevne prigode bira kombinacije koje su mladenački razigrane pa se tako prošetala Los Angelesom u jednostavnom i efektnom stajlingu: izlizanim trapericama asimetričnih rubova i trendi bijelom topu ukrašenom volanima.

Ovu kombinaciju upotpunila je tamnim ružem i sve popularnijim sandalama mule brenda Far West. Ovako skockana zaputila se u jedan frizerski studio gdje se počastila novim ekstenzijama i pohvalivši se promjenom frizure na društvenim mrežama.

Zgodna Vanessa nije zaboravila ni na modne detalje poput sunčanih naočala i dvobojne torbe s potpisom Celine kojima je lijepo zaokružila ovaj uspjeli look. S Lily Collins, Blake Lively i Emmom Stone, upravo se Vanessa spominje među najbolje odjevenim glumicama mlađe generacije.