VIŠE NIJE BRINETA

Severina drastično promijenila imidž, a njezina nova boja kose sve je oduševila

17.12.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon održanih koncerata u Splitu, Beogradu i Zagrebu, Severina Kojić sa svojim je bendom, plesačima i timom suradnika ovog vikenda stiže u Ljubljanu. Splićanka za slovensku publiku planira nezaboravan koncert u Areni Stožice, a na svom je Instagramu još jednom sve podsjetila na nadolazeći koncert, objavivši fotografiju na kojoj pozira s novim imidžem

Severinini obožavatelji odmah su uočili kako njihova omiljena pjevačica više nije brineta. Severina na fotografiji pozira u metalik ružičastoj jakni bez rukava, crnim mrežastim čarapama i pink štiklama koje je uskladila sa svojom novom bojom kose.

'Still walking' (još uvijek hodam), napisala je pjevačica uz fotografiju, podsjetivši kako 21. prosinca u Ljubljani priprema veliki glazbeni spektakl u sklopu svoje turneje 'The Magic Tour'.

Jarko ružičasti bob lijepoj pjevačici odlično pristaje, a s nama su se složili i Severinini obožavatelji koji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

Obzirom da je pjevačica isti imidž iskoristila za snimanje spota koji se tijekom koncerata prikazuje na ekranu iznad pozornice, nije teško zaključiti kako je Severinina nova frizura zapravo samo perika kojom pjevačica po potrebi začini svoje scenske outfite.

  • +22
Zagreb: Severina nastupila u prepunoj Areni Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL