PROVJERENA FORMULA

Riskantan izrez: Ella Dvornik imala je najodvažnije izdanje na crvenom tepihu

07.06.2023 u 09:48

Bionic
Reading

Deseta po redu dodjela nagrada Story Hall of Fame vrvila je poznatim licima, a modni odabiri poznatih Hrvatica na crvenom tepihu očekivano su izazvali posebnu pozornost

Priliku da prošeta crvenim tepihom dodjele i ove je godine iskoristila jedna od najuspješnijih domaćih influencerica, Ella Dvornik.

Kao na prošlogodišnjem, devetom izdanju dodjele održane u Američkom paviljonu Zagrebačkog velesajma, i ove je odlučila igrati na kartu seksepila.

Na crvenom tepihu ponovno je imala najodvažnije izdanje, za koje se tradicionalno pobrinula dizajnerica Kristina Burja pod okriljem vlastitog brenda Krie Design.

I dok je prošlogodišnjim izdanjem za dodjelu dominirao duboki dekolte i dramatično visoki prorez, Burja i Dvornik ove godine fokusirale su se na leđa.

Osim impresivne tetovaže, veliki izrez otkrio je da Ella ispod kremaste haljine ne nosi donje rublje, dok je detalj naglašenih ramena podsjetio na verzije u duhu 80-ih kakve je u aktualnoj kolekciji predstavio Saint Laurent.

Glamurozni detalj perja i ove je godine krasio stajling domaće influencerice no u odnosu na prošlu godinu, kada je nadopunjavao rukave njezine bijele haljine, sada je istaknut dodatkom ljubičaste torbice.

Uz veliki izrez na leđima, zanimljiv detalj Ellinog izdanja svakako je bio visoki ovratnik nošen poput maske za lice - donedavno neizostavnog dodatka u jeku globalne pandemije.

  • +73
L'Adria Story Hall of Fame Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak