bakrene nijanse

Ella Dvornik odlučila se za makeover i zablistala s novom frizurom

19.05.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Najuspješnija hrvatska influencerica Ella Dvornik oduševila je pratitelje na društvenim mrežama osvježenom frizurom u bakrenim nijansama

Ella Dvornik priznala je kako po dolasku u Zagreb odmah ide na frizuru te fanove oduševila predivnim bakrenim nijansama kojima je obogatila svoje pramenove.

Uspješna influencerica, a od nedavno i pjevačica, priznala je kako do daljnjeg ostaje vjerna ovoj boji kose, koja nakon tretmana izgleda još raskošnije.

'Malo Zagreb malo Bale malo Brac malo soli a i puno sunca i puff - vrijeme je za makeover 🥰 Bakrena mi je za sad i dalje super pa se drzim tih tonova', napisala je u opisu ispod objave na Instagramu.

Nije trebalo dugo čekati da je fanovi obasipaju s komplimentima, ističući koliko joj dobro pristaje upravo ovakva osvježena frizura, stilizirana u elegantne valove.

Ella Dvornik odlučila se na ovaj tretman nedugo nakon što je u velikom intervjuu iznenadila obožavatelje priznanjem kako boluje od autizma.

  • +6
Ella Dvornik kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Znam da će mi ljudi prigovarati jer gutam riječi, ali samo da znate - imam autizam. Imam prozodiju, teško mi je jer mi mozak jako puno radi. Nije da moram ići logopedu, nego mi jednostavno mozak radi sto na sat', rekla je za podcast 'Inkubator'.