UVIJEK SVOJA

Ellu Dvornik u ovoj haljini nemoguće je ne primijetiti

05.06.2023 u 14:01

Bionic
Reading

Ella Dvornik, jedna od naših najuspješnijih influencerica, nikad ne bježi od modnih eksperimentiranja

Na dodjeli nagrada My Global Fashion Awards koja se održala u savudrijskom Kempinski Hotelu Adriatic, Ella je ponovno pokazala svoj nesvakidašnji smisao za modu.

Kći splitskog kralja funka briljirala je u neobičnom stajlingu koji je kao stvoren za nju.

Zanimljivu, dvobojnu mini haljinu jednostavnog dizajna Ella je spojila s upečatljivim neonski zelenim stiletticama te složila efektan look kao stvoren za nju.

Inače, ove godine trodnevna manifestacija održala se u savudrijskom Kempinski Hotelu Adriatic, a stručni žiri, kojeg su činili Nenad Korkut, Nenad Radujević, Sašo Radović i Marija Hudolin, dodijelio nagrade u čak 15 modnih i lifestyle kategorija.

  • +8
Dodjela My Global Fashion Awards Izvor: Licencirane fotografije / Autor: DAMIRA KALAJZIC

Nagradu za životno djelo ponijela je Loredana Bahorić, veliko ime hrvatske modne scene i osnivačica brenda Charlie Design. Za najboljeg dizajnera ženske odjeće proglašen je Igor Todorović, a muške odjeće Boško Jakovljević. Titulu najboljeg dizajnera nakita odnio je Petar Grubić, a nagrada za doprinos modi otišla je u ruke Marjete Grošelj. Za ikonu stila proglašena je pjevačica Tijana Dapčević, dok je nagradu za najboljeg stilista dobio Petar Trbović. Vizažist godine po izboru žirija je Simona Antonović, a za najboljeg hair stilista proglašen je Daniel Nikolovski. Influencer godine je Ella Dvornik, koja je ujedno i zaštitno lice ovogodišnje MGF kampanje, a najveća regionalna zvijezda je slovenska pjevačica Senidah. Nagrada najboljeg fotografa otišla je u ruke Karmen Poznić, a zvijezda u usponu je Sara Valenci. Model godine je Leonarda Zeba, a najbolji dizajner modnih dodataka je Marija Perić, dizajnerica torbica My Lovely Bags. U prekrasnoj atmosferi Kempinski hotela Adriatic uživali su svi okupljeni, a svečanu dodjelu nagrada vodila je Ida Prester.

Prekrasna Istra, prestižna dodjela MGF nagrada i uvijek garantiran dobar provod u režiji Gianne Apostolski razlog su zbog kojih ni mnogi poznati nisu htjeli propustiti ovaj modni događaj, a među njima su: Marta i Junior Fernandes, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vučković, Ivan Pažanin, Neda Makjanić, Anamaria Raič, Jelena Perić, Stefan Vujić sa suprugom Tamarom i mnogi drugi.