VRIJEME ZA PROMJENE

Pun je Mjesec u Vagi, a zbog toga su Ovnovi, Rakovi, Jarci, ali i same Vage u povećanoj opasnosti od nailaženja na prepreke

28.03.2021 u 07:53

Bionic
Reading

Približavajući se kraju ožujka, sve jače osjećate da je pred vama novi početak. To nije slučajnost jer se upravo ovog vikenda odvija prva veća Mjesečeva mijena nove astrološke godine, koja počinje kad i znak Ovna i proljeće. Pun mjesec u Vagi, koji se javlja u nedjelju 28. ožujka u 19.48, otvara vrata novom godišnjem dobu i životnoj fazi

Kod većine se budi potreba za ravnotežom i skladom. U želji da očuvate mir, izbjegavat ćete sukobe i otvaranje tema koje bi mogle dovesti do prepirke i okršaja. Pun Mjesec uči vas da morate dijeliti s drugima i ugodne i bolne emocije. Ne smijete se bojati biti ono što jeste, čak i ako slutite da okolina to neće odobravati.

Ova je Mjesečeva faza povezana s počecima i promjenama. Ako ste nešto oduvijek željeli učiniti, ali niste imali hrabrosti, sad je pravi trenutak za to. Pronađite nov hobi, okušajte se u sportskoj aktivnosti koja vas golica ili započnite dijetu. Ovo je vrijeme sjajno za donošenje odluka koje vam mogu poboljšati zdravlje ili izgled.

Raskidi od kojih ćete imati koristi

Pun Mjesec odvija se u Vagi, stavljajući fokus na odnose, sklad, pravičnost i simetriju. Ovo je pravo vrijeme za poboljšanje odnosa s partnerom i rješavanje nagomilanih nesuglasica. Kod nekih znakova postoji opasnost od otvaranja starih rana i buđenja dugo zatomljivanih problema. Ovo se ponajviše odnosi na kardinalne znakove, one s kojima počinju godišnja doba.

  • +9
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: EPA / Autor: GONZALO FUENTES / POOL

Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci, prije svega oni rođeni u ožujku, lipnju, rujnu i prosincu, u povećanoj su opasnosti od nailaženja na prepreke i teške dvojbe, naročito na polju odnosa. Izgledno je da će se razići s nekim, da će isključiti nekog iz svog života ili otkriti da je netko isključio njih. Iako će neko vrijeme osjećati gorčinu, uskoro će uvidjeti da su se oslobodili tereta.

  • +28
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Drugi znakovi neće biti jako zahvaćeni nedjeljnim punim Mjesecom, ali svi se moraju vrlo koncentrirano čuvati ozljeda već od subotnjeg jutra do ponedjeljka navečer. Tijekom punog Mjeseca izlučivanje je tekućine pojačano, pa je i krvarenje obilnije.