OPASAN STAV

Pogodite koji bi zodijački znak mogao biti najagresivniji: Vedri su i srdačni dok ih netko ne izazove

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 21.03.2021 13:42
  • Objavljeno 21.03.2021 u 13:39
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako niste agresivna osoba, znate koliko je neugodno stajati pored neke od njih. Ne mora ništa činiti, no njeno lice i držanje očituju 'opasan' stav. Jasno vam je da bi vas kavga s nekim takvim mogla skupo koštati. U svim znakovima ima agresivaca, no u jednom ih se rađa najviše

Nakon proljetne ravnodnevnice dani postaju duži od noći, priroda se budi, a sunce jače sjaji. To je doba koje simbolizira nove početke, životni impuls, mladost i energičnost. Od davnina se povezuje s pobjedom nad smrću i ponovnim rođenjem, o čemu svjedoči i blagdan Uskrsa i poganske svetkovine koje su mu prethodile. Nije li logično to da se najagresivniji pojedinci rađaju u ovom razdoblju godišnjeg ciklusa?

Kao ljudi početka proljeća, kad svjetlo nadjačava tamu, Ovnovi su željni istraživanja, probijanja granica i osvajanja novih teritorija. Njihov vladar, bog akcije, borbe i rata Mars obdario ih je naglošću, nestrpljivošću, sirovom snagom, ljubavlju prema oružju i borilačkim vještinama. No to ne znači da su Ovnovi zlonamjerni nasilnici koji ugnjetavaju sve oko sebe, kao ni to da je agresivnost nužno loša. Ona ima i mračnu i svijetlu primjenu, a u potonjem slučaju može biti korisna za osobni probitak.

  • +7
  • +4

Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953.

Izvor: Profimedia / Autor: Romain GAILLARD/POOL / Sipa Press / Profimedia

Ovnovi su iskreni, vedri, srdačni i pristupačni... dok ih netko ili nešto ne izazove. Ljudima koji su im dragi, ali i potpunim neznancima, spremno će priskočiti u pomoć vide li da ih netko ugnjetava. Zadivit će vas hrabrošću kojom se hvataju u koštac s izazovima i motivirati vas da i vi učinite isto. Znaju da ih direktan i agresivan pristup u životu može daleko dovesti.

Međutim ako nalete na zid koji ne mogu probiti svojom tvrdom glavom, komplikacije u provođenju plana, protivnikove varke i smicalice ili saveznikovu izdaju, postaju gnjevni, osvetoljubivi i nekontrolirano nasilni. U najgorem slučaju pretvaraju se u elementarnu nepogodu pred kojom je uputno skloniti se. Srećom, kod većine Ovnova takvo stanje ne traje dugo jer njihov vatreni temperament troši puno goriva. I tada opet postaju prihvatljivo društvo - do iduće prilike!

  • +11
  • +8

Eddie Murphy je Ovan, rođen je 3. travnja 1961.

Izvor: Profimedia / Autor: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!