Sydney Sweeney

Prvo je kopirala Angelinu Jolie, onda Juliju Roberts, a zatim stigla u izdanju o kojem će se još dugo pričati

17.03.2024 u 14:26

  • +3

Sydney Sweeney

Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavna holivudska plavuša, 26-godišnja zvijezda serije 'Euforija' na premijeri svog novog filma 'Immaculate' u Los Angelesu nosila je nešto više nalik skulpturalnom umjetničkom djelu nego haljini

Naime, Sydney Sweeney je na crveni tepih stigla golih grudi koje je prekrivao upečatljivi, potpuno bijeli top , inače Balmainov dizajn, koji je bio izrađen od cvijeća od tkanine s parom ruku omotanih oko njezina struka, koje su izgledale kao da drže buket. Stajling je završila s crnim hlačama širokih nogavica i zadržala jednostavan izgled sa zalizanom kosom i decentnim naušnicama.

Inače, Sydney je u posljednje vrijeme svojim stajlinzima izazvala pravu senzaciju na crvenim tepisima. Prvo je na tradicionalnom oskarovskom partyju Vanity Faira nosila laskavu kreaciji koju je prije 20 godina nosila Angelina Jolie.

A dok su trajale rasprave tko je bolje nosio haljinu Marca Bouwera, koju je Jolie nosila na dodjeli Oscara 2004. godine, Sydney je osvanula u još jednom upečatljivom izdanju na GLAAD Media Awards u Los Angelesu.

Svojim stajlingom odala je počast i svom omiljenom filmu, jednoj od najljepših romantičnih komedija svih vremena 'Moj dečko se ženi'. Odabravši Miu Miu srebrnu haljinu, rađenu po narudžbi, Sydney je odala počast Juliji Roberts, koja se u takvom modelu, samo u boji lavande, pojavila u hit filmu iz 1997. kao djeveruša Cameron Diaz.

  • +3
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia