SYDNEY SWEENEY

Tenisicama New Balance ne pada popularnost, a ovako ih nosi najtraženija holivudska plavuša

13.03.2024 u 13:40

Sydney Sweeney

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sydney Sweeney jedna je od najtraženijih glumica u Hollywoodu, pa navedeno podrazumijeva stalna putovanja. Nakon što je u haljini Angeline Jolie obilježila novu oskarovsku zabavu magazina Vanity Fair, servirala je putno izdanje u znaku hit tenisica

Iako su ih posljednjih sezona u popularnosti nadmašili retro modeli tenisica uske siluete, poput adidasovih sambica ili modela Mexico 66 japanskog brenda Onitsuka Tiger, takozvane 'tatine' tenisice, kakve tradicionalno nudi bostonski New Balance, i dalje se nalaze na radaru ljubiteljica mode.

Njihovoj kontinuiranoj poželjnosti nesumnjivo su doprinijele i zvjezdane suradnje, poput one s talijanskim brendom Miu Miu, čije je zaštitno lice Sydney Sweeney.

Uoči dolaska na novo izdanje festivala SXSW u Austinu, poznata holivudska plavuša ugledana je u udobnom stajlingu, sasvim prigodnom za putovanje, stvorenom od plave trenirke brenda Joah Brow i kožnih dodataka brenda Miu Miu. Po pitanju obuće, njezin odabir pao je na hit model tenisica New Balance.

Naziva 9060, model New Balance tenisica za kakav se odlučila jedna od najtraženijih holivudskih plavuša, ističe se neutralnom kombinacijom boja i, kako ističu iz brenda, 'futurističkom i vidljivom tehnološkom estetikom Y2K ere'.

U prodaji se još uvijek nalaze po cijeni od 190 eura, kao i njegove brojne druge verzije.

New Balance x Miu Miu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije