KOJOJ BOLJE STOJI?

Holivudska plavuša nakon Angeline Jolie kopirala i Juliju Roberts

16.03.2024 u 19:34

Bionic
Reading

Nakon što je na ovogodišnji Vanity Fair party stigla u haljini koju je prije 20 godina nosila Angelina Jolie, Sydney Sweeney sada je inspiraciju pronašla u hit filmu iz 1997. godine i sjajnom izdanju Julije Roberts

Sydney Sweeney, slažu se svi, imala je jedno od najzapaženijih modnih izdanja na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a riječ je o stajlingu koji je zapravo već viđen. Po mnogima jedna od najljepših holivudskih plavuša, uz naravno Margot Robbie, bila je itekako zapažena na tradicionalnom oskarovskom partyju Vanity Faira i to zahvaljujući kreaciji koju je prije 20 godina nosila - Angelina Jolie.

Nedugo nakon toga, na GLAAD Media Awards u Los Angelesu, odala je počast i svom omiljenom filmu, jednoj od najljepših romantičnih komedija svih vremena 'Moj dečko se ženi'.

Odabravši Miu Miu srebrnu haljinu, rađenu po narudžbi, Sydney je odala počast Juliji Roberts, koja se u takvom modelu, samo u boji lavande, pojavila u hit filmu iz 1997. kao djeveruša Cameron Diaz.

  • +3
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

26-godišnjoj ljepotici haljina od satena stajala je kao salivena, a blještava podloga dodatno je cijelu kombinaciju podigla. Njezine svjetlucave naramenice visjele su joj s ramena, dok je Julia Roberts u filmu imala taj dio oko vrata. Sydney je u sve savršeno uklopila svoju bob frizuru s blagim valovima, a sve je zaokružila glamuroznim nakitom vrijednim gotovo 75 tisuća dolara.

SYDNEY SWEENEY

Odbacila hlače i pojavila se samo u gaćicama - i to kakvima

Pogledaj galeriju

Inače, da joj je film 'Moj dečko se ženi' omiljeni, Sydney Sweeney otkrila je još u prosincu 2023. tijekom intervjua za Deadline.