noktići, noktići

Ovo su ovogodišnji trendovi: Kakvu manikuru nosimo ove zime?

04.02.2023 u 18:19

Bionic
Reading

Odlazak na manikuru je tretman koji veseli gotovo svaku ženu - sjediti u lijepom salonu dok se netko drugi na sat vremena brine o tebi, a tvoja jedina briga je odabrati pravu boju laka za nokte. Za one kojima je biranje laka ozbiljan zadatak, kako bi odluka bila lakša, donosimo hit boje koje se nose ove sezone

Pastelne boje povezujemo s vrućim ljetnim mjesecima pa tako i pastelna manikura i jarke boje narančaste i žute ostavljamo u sjećanju na ljeto. Nova godišnja doba osim promjene vremena donose i promjene boja koje uključujemo u svakodnevicu.

Tamne zimske boje ili zagasite nijanse su upečatljiv znak sezone, a svaka godina ima određene hit boje. Jasno, postoje i neki klasici s kojima nikad ne možemo pogriješiti, bez obzira na godišnje doba.

Hladno vrijeme i sivilo imaju potencijal prizvati i prikazati tonove kože u hladnijem spektru boja, ali neke neočekivane nijanse mogu poboljšati i istaknuti prirodnu toplinu vaše kože i unijeti živost.

Tamnocrvena

Boja koja je možda najpopularniji izbor među 'ziherašicama' svakako je crvena. Iako za Božić i blagdanski ugođaj biramo crvenu u nijansi Coca Cole, nećete pogriješiti niti odabirom crvene u tamnoj nijansi vina. Još jedan razlog zašto odabrati crvenu je faktor pomlađivanja pa ju možemo smatrati našim tajnim oružjem za mladolik izgled ruku.

Tamnoplava

Dok ljeti biramo nijanse morsko plave, zimi se češće odlučujemo za zagasite tonove plave. Plava pripada hladnom spektru boja, a takve boje posebno su popularne u hladnim mjesecima godine. Ipak, ukoliko imate svijetlu put i vidljive žile na rukama, probajte ovu boju zamijeniti nekom drugom jer bi plavi tonovi mogli naglasiti i žile.

Tamnozelena

Smaragdna boja i zeleni tonovi apsolutni su hit ove godine – odjevni komadi, namještaj, čak i nokti! Možda to ne očekujemo, ali zeleni tonovi su zapravo zemljani tonovi, koji sjajno odgovaraju hladnijem vremenu. Ukoliko odaberete sjajne i jako pigmentirane lakove, ne možete pogriješiti!

Čokoladno smeđa

Bogato pigmentirani čokoladni lak savršen je odabir ako želite unijeti nešto drugačije u svoj uobičajeni spektar boja koje koristite. Iako je nešto drugačiji, smeđi lak ne udaljava se previše od nekih 'klasičnijih' odabira. Čokoladne i nijanse sivkasto-smeđe su mladenačke i trendi.

KRALJICA ULIČNE MODE

Niže stajlinge vrijedne kopiranja, a udobno izdanje začinila je novim omiljenim tenisicama

Pogledaj galeriju