kao princeza

Elegancija i ljepota koje ostavljaju bez riječi: Nakon ove haljine nitko neće sumnjati da je upravo Beatrice Borromeo najbolje odjevena kraljevna

20.11.2022 u 22:53

Bionic
Reading

Beatrice Borromeo bila je čista vizija stila i elegancije. Odjevena u bijelu i zlatnu boju izgledala je poput princeze dok je s ostatkom kraljevske obitelji prisustvovala gala večeri u Grimaldi Forumu tijekom Dana državnosti u Monaku

Beatrice Borromeo i njezin suprug Pierre Casiraghi pridružili su se princu Albertu II. i princezi Charlene od Monaka tijekom godišnje proslave Dana državnosti. Prvo su u jutarnjim satima viđeni kako s ostatkom kraljevske obitelji gledaju vojnu paradu s balkona Palais du Prince, a navečer su prisustvovali gala večeri povodom Nacionalnog dana Monaka u Grimaldi Forumu u Monte Carlu.

Beatrice je na jutarnjem okupljanju radi gledanja vojne parade oduševila u elegantnom i chic crvenom Dior odijelu i velikom bordo šeširu, a za glamuroznu gala večer odabrala je romantičnu boho haljinu.

Zapanjujuća kreacija maksi kroja i duljine do poda također je bila djelo kultnog Diora, a haljina je imale elegantno opušten, ali vrlo chic starogrčki izgled. Beatrice je ovom sjajnom izgledu dodala zlatnu traku za glavu, zlatne salonke i odgovarajuću torbicu te stilizirala svoju dugu kosu u suptilne valove.

  • +22
Gala večera povodom Dana državnosti u Monaku Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Od nakita, članica monegaške kraljevske obitelji odlučila za par velikih zlatnih i bisernih naušnica, a njezin izgled mnogi su, s razlogom, proglasili nevjerojatnim, čarobnim i nazvali je – princezom. Duga zlatna haljinu koju je činila laka i profinjena tkanina prepuna ukrasa i detalja učinila ju je vrlo sličnom njezinoj preminuloj slavnoj baki, grofici Marti Marzotto.

Talijansku novinarku i aristokratkinju Beatrice Borromeo, koja se 2015. udala za nećaka monegaškog vladara mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih pripadnica kraljevske obitelji. Njezine modne kombinacije redovito privlače pažnju, a ova plavokosa Talijanka profinjene ljepote i s ludo dobrim osjećajem za stil ne poznaje modne greške. Djevojka iz ugledne talijanske aristokratske obitelji, koja je udajom za Pierrea Casiraghija, sina monegaške princeze Caroline, ušla u monegašku obitelj, niže zapanjujuće stajlinge – bilo da se radi o dnevnim varijantama s košulja haljina, trapericama i basic majicama ili gala izdanjima u haljinama koje izgledaju kao da su stigle iz bajke.