SVI IH ŽELE

Ove hlače laskavog kroja koje pristaju svima trenutačno su najveći jesenski hit

20.10.2021 u 23:02

Bionic
Reading

Hlače sa širokim nogavicama već su se sramežljivo počele pojavljivati unazad nekoliko sezona da bi ove sezone njihova popularnost eksplodirala

U prilog tome govore i podaci najpoznatije modne tražilice na svijetu, Lysta jer pokazalo se kako pretraživanje za ovakvim modelima koje karakteriziraju široke nogavice i visoki struk rastu iz tjedna u tjedan.

Čini se da je taj trend još dodatno potaknut prikazivanjem prve epizode treće sezone popularne HBO-ove serije 'Nasljeđe' čija se radnja vrti oko bogate obitelj Roy ('Succession') jer je za manje od 24 sata pretraživanje za takvim modelima hlača rapidno poraslo za nevjerojatnih 75 posto!

Osim ovih komada, prema Lystu raste i popularnost udobnih kašmirskih džempera i dolčevita.

  • +22
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modni znalci naglu popularnost širokih hlača koje uspješno spajaju udobnost s elegancijom povezuju i s jednom od glavnih likova serije Siobhan 'Shiv' Roy (glumi je australska glumica Sarah Snook) koja ne izlazi iz takvih modela.

Stilisti su za njezin lik osmislili brojne kombinacije u poslovnom stilu pa je Shiv postala je utjelovljenje moderno odjevene poslovne žene: samopouzdana je, elegantna i nosi odjeću u bojama koja istog trenutka plijeni poglede.

Njezina odjeća je moćna, klasična i snažna, a tonovi savršeno pristaju njezinoj kosi i tenu. Osim toga, meke teksture donose element ženstvenosti, a u Shivinom ormaru dominiraju odijela, dolčevite i upečatljiv otmjeni nakit.

Shiv Roy rado nosi tzv. 'uredske hlače' budući da figuru čine vitkijom, a odlično se slažu i s košuljama, dolčevitama, sakoima...

I ako mislite da ćete izgledati preozbiljno, slobodno ih možete nositi i s glomaznim čizmama, tenisicama, platforma cipelama...