PRAVA POSLASTICA

Luksuzni brend Hermès lansirao je kolekciju lakova za nokte pred kojom će kapitulirati svaka trendseterica

20.10.2021 u 20:17

Bionic
Reading

Francuski brend Hermès sinonim je za vrhunski luksuz - bilo da je riječ o najprestižnijim torbicama za kojima žude fashionistice ili pak za prepoznatljivu obuću najbolje kvalitete

Kao što je i najavljeno, ova modna kuća lansirala je nešto pred čim će kapitulirati svaka trendseterica - kolekciju u kojoj se nalazi sve za njegu kože ruku i noktiju.

Dakle, kad je brend prije dvije godine prvi put u svojoj 184-godišnjoj povijesti ušao u kategoriju ljepote, predstavljajući ruževe, make up ovisnice bile su potpuno izvan sebe.

Slična je reakcija bila i kada je početkom ove godine debitirala kolekcija pod nazivom Rose Hermès koja sadržava očaravajuće ruževe i rumenila.

Kad se prije nekoliko mjeseci pročulo da francuska luksuzna kuća priprema kolekciju lakova za nokte, zavladala je neviđena euforija među beauty ovisnicama koje nisu mogle dočekati dolazak proizvoda na tržište.

Riječ je o najiščekivanijoj liniji Les Mains Hermès - kolekciji lakova, proizvoda za njegu ruku i pribora (u ponudi su i podlak i nadlak te rašpice), a pri izradi lakova pristupilo se vodeći računa o eko načelima i održivosti.

Svaki detalj je pomno osmišljen pa je tako miris kreme, kombinaciju drvenastih nota i svježeg mirisa ruže, stvorila je parfumerka Christine Nagel.

Lakovi su doista vrhunski proizvod, te su izrađeni do najmanje 71 posto sastojaka prirodnog podrijetla i sadržavaju česticu za iznimno precizno nanošenje. Dostupni su u 24 nijanse, a svaka boja sadrži visoku koncentraciju ultrafinih pigmenata dizajniranih da nakon nanošenja lak na noktima ostaje dugo besprijekoran i gladak.

nenadmašan i ove godine

Svi su stigli na Tjedan mode u Pariz, a pariški chic pokazao se u punom sjaju

Pogledaj galeriju

Možete birati između Hermèsova klasične narančaste pod nazivom Orange Boîte, prelijepe oker ili bogate čokoladno smeđe.

Inače, kolekcija će biti dostupna za kupnju u posebnoj kožnoj torbici narančaste boje, s pretincima za lakove za nokte - nešto što bi mnoge beauty zaljubljenice rado vidjele i pod borom za nadolazeće blagdane.