PRELJUBNICI

Oprez, ovo su muškarci i žene koji bi vas mogli prevariti

21.08.2014 u 07:00

Bionic
Reading

U ljubavnoj vezi nitko ne želi biti prevarena strana, no obično onaj tko je prevaren upravo posljednji sazna za to

Znakove da hodate s preljubnikom/icom ponekad je teško vidjeti, a možda to ni ne želite. No znanstvenici su otkrili kakvi ljudi, prema nekim statistikama, imaju više šanse da vas prevare. Pogledajte koliko je visok, koja mu je prirodna boja kose, je li ovisnik o Twitteru i kojim se poslom bavi...

Visoki frajer
Zanimljivo istraživanje stranice za upoznavanje IllicitEncounters.com otkrilo je da frajeri viši od 177 centimetara imaju dva puta više šansi da prevare svoju partnericu.


Obožavatelji rock 'n' rolla
Još jedno istraživanje istog portala otkrilo je da čak 41 posto preljubnika obožava rock glazbu.

Plavuše
Istraživanje stranice CheaterVille.com otkrilo je da čak 42 posto žena koje su prevarile svoje partnere imaju plavu kosu. Zanimljivo je da samo 11 posto žena koje su prevarile imaju crnu kosu.

Korisnici Twittera
Velika angažiranost na društvenim mrežama može štetiti vašoj vezi. Istraživanje Sveučilišta Missouri pokazalo je da oni koji su puno na Twitteru imaju i više konflikata i prevara.

Učiteljice i IT stručnjaci
Kad su zanimanja u pitanju, neobično istraživanje koje je proveo AshleyMadison.com otkrilo je da je velika vjerojatnost da je žena koja je prevarila partnera zaposlena u školstvu, odnosno da je učiteljica, a isto istraživanje otkrilo je da su muškarci koji će najvjerojatnije prevariti IT stručnjaci.

Šopingholičarke
Znak prevare može biti i iznenadna sklonost kupovini jednog od partnera. Istraživanje AshleyMadisona također je otkrilo da više od trećine žena više pažnje poklanja izgledu kad se upuste u prevaru, a njih čak 27 posto ima tajnu kreditnu karticu.