SEZONSKI ADUT

Njihovo vrijeme dolazi: Ove verzije bijelih traperica danas su uvjerljivo najpoželjnije

06.04.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Bijeli modeli traperica odavno su prestali biti sinonimom za tople mjesece u godini, prvenstveno zahvaljujući street style zvijezdama koje ih godinama vješto uklapaju u zimske stajlinge, no i dalje predstavljaju glavnog protagonista proljetno-ljetnih stajlinga

Iako brojnim damama predstavljaju izazov za nošenje zbog manje mogućnosti prikrivanja tjelesnih nesavršenosti, rješenje se nalazi u odabiru modela opuštenija kroja, a ove siliuete bijelih traperica danas su najpoželjnije.

  • +4
Bijele traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bijele traperice s ravnim nogavicama

Za bijeli traper vrijedi isti moto kao i za klasične plave traperice - skinny modeli su na pauzi. Umjesto uskih verzija traperica, trendovi za proljeće 2022. nalažu nošenje modela ravnog kroja, koji se odlično slažu s aktualnim modelima cipela, kao što su ‘gole’ sandale i balerinke. Kombinirajte bijele traperice ravnih nogavica uz predimenzioniranu košulju i proljetni look je gotov.

Bijele traperice opuštenih, skraćenih nogavica

Ove proljetne sezone gležnjevi se ponovno otkrivaju. Skraćene verzije bijelih traperica savršeno pristaju cipelama loafericama i retro modelima tenisica.

Bijele široke traperice

Ove sezone posebno su popularni modeli širokih traperica - od vrećastih verzija do onih čije se nogavice postepeno sužavaju pri dnu. Ležerni kroj traperice ovog tipa odlično će pristajati ležernoj obući u ljetnim mjesecima poput ribarskih sandala i japanki, dok će jednostavna košulja izvrsno nadopuniti ovaj look.

  • +5
Bijele hlače na street style zvijezdama Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia