KOJA JE LJEPŠA?

Minice su ponovo u modi, a pronašli smo neodoljive modele, savršene za proljetne stajlinge

27.03.2022 u 22:01

Bionic
Reading

Suprotno svim očekivanjima, hladne mjesece obilježile su mini suknje. Modne ovisnice najradije su ih kombinirale s dugim kaputima i glomaznim čizmama, a njihova vladavina itekako će se nastaviti dolaskom proljetnih mjeseci

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govore stajlinzi street style zvijezda okupljenih na zadnjem izdanju Tjedna mode u Parizu, a sudeći po njima, najpoželjnija minica trenutka plisirani je model s potpisom modne kuće Miu Miu.

NIJE ZA SVAKOGA

Ova je minica očarala zaljubljenice u modu i zavladala stajlinzima s gradskih ulica

Pogledaj galeriju

Minijaturne suknje dostupne su u različitim varijantama, no svima je zajednička duljina koja završava u visini bedara, iznad koljena, a baš kao i proteklih sezona, popularnost kariranog uzorka u duhu preppy stila odijevanja i plisiranih modela po uzoru na verzije s teniskih terena samo nastavlja rasti.

Uz spomenute, danas se na policama trgovina i u stajlinzima modnih ovisnica ističu verzije u živopisnim bojama.

  • +16
Minice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Postoji nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru idealne minice. Ovisno o dizajnu, one su se u stanju prilagoditi svakoj figuri, a zahvaljujući bogatoj ponudi, dolazak do savršenog modela nikada nije bio lakši.

Visokim damama minice će istaknuti noge u paru s visokim čizmama preko koljena dok će damama koje se ne mogu pohvaliti centimetrima izvrsno pristajati kombinacija minice i cipela s visokom potpeticom kako bi izgledale više.

Minice A-kroja pristaju baš svima dok će uski bodycon modeli izvrsno pristajati damama koje žele naglasiti svoj oblik tijela. Voluminozne minice skulpturalnih silueta pravi su statement komad, a ležernije će izgledati ako odaberete verzije veće za jedan konfekcijski broj.