NASLIJEDILA MODNI UKUS

Ni ona nije odoljela brendu za kojim luduju Parižanke: Unuka Grace Kelly oduševila modnim odabirom

23.06.2022 u 19:49

Bionic
Reading

Odrastajući uz mamu koja njeguje elegantni modni stil, te uz polusestru Charlotte Casiraghi koja slovi za najbolje odjevenu damu iz kneževine, mlada Alexandra od Hanovera naslijedila je obiteljsku crtu za modni ukus. Mlada nasljednica snimljena je tijekom odmora u Grčkoj

Ona je 22-godišnja nasljednica plave krvi, kći princeze Caroline od Monaka i princa Ernesta od Hanovera. Sve je češće možemo vidjeti u javnosti, pa se tako nakon obiteljskog putovanja u Rim gdje je pokazala kako ide maminim stopama kada je moda u pitanju, sjajnim ljetnim stajlinzima pohvalila i tijekom svog boravka na grčkoj obali.

  • +2
Alexandra od Hanovera Izvor: Profimedia / Autor: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Tamo trenutno odmara sa svojim dečkom, a par je snimljen tijekom romantične šetnje kada je do izražaja došla dizajnerska ljetna haljina s motivima suncokreta na lijepoj unuci Grace Kelly.

Alexandra je na sebi imala midi ljetnu haljinu francuskog brenda Rouje, kojeg stajliš Parižanke naprosto obožavaju. Uz istu je sparila sandale u grčkom stilu, koje su ove sezone ponovno vrući trend te torbicu od prirodnih materijala. Stajling je zaokružila Celine sunčanim naočalama za kojima luduju trendseterice.

  • +2
Princeza Caroline od Monaka i kćer Alexandra Izvor: Profimedia / Autor: @Roma/MEGA / The Mega Agency / Profimedia