Jednostavno, a efektno

Nije haljina, a nije ni majica: Ovaj modni komad apsolutni je hit za vruće dane, a kada ga probate, nosit ćete ga sve do kraja ljeta

21.06.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Za sve ljubiteljice brzih, jednostavnih, ali ne i manje efektnih stajlinga tu su haljine majice – modni komad s kojim ste u tren oka spremni za izlazak, ali i odjevni predmet koji može poslužiti kao osnova za brojne sjajne modne kombinacije, od svježih jutra pa sve do toplih ljetnih večeri

Oversized majice odavno su jedan od omiljenih ljetnih komada jer ih je nevjerojatno lako stilizirati i uvijek izgledaju casual i chic.

No, problem s kojim se često susrećemo je duljina majica, koje nisu dovoljno dugačke da funkcioniraju kao zaseban komad pa je jedno od vječnih pitanja koje hlače s njima kombinirati.

Rješenje te modne zavrzlame donosi jedan doista sjajan i svestran modni komad – majice haljine. Tako praktične, udobne i chic; obožava ćete ih nositi na plažu, u shopping, na dnevnu kavu u grad ili pak ležerni večernji izlazak, ovaj model haljine apsolutni je herojski komad koji se može stilizirati na razne načine.

Majica haljina - savršena ljetna haljina za nekomplicirani stil

Majice haljine idealan su odabir za sve one koje ljeti vole jednostavne i posne ne komplicirane stajlinge. Ovaj model je pravo ostvarenje sna za sve one koji obožavaju modne kombinacije koje omogućuju maksimalnu udobnost i chic izgled uz minimalno uloženi trud. Iako ne zahtijevaju puno stiliziranja, uvijek djeluju fantastično i primjereno.

Klasične haljine majice uspješno mogu zamijeniti i prevelike muške majice, ali pak XL košulje i dresovi koji su vrlo cool varijacija ovog trenda.

Moguće kombinacije haljina s majicama jednako su jednostavne kao i one, jer kad ih jednom obučete, outfit je zapravo skoro gotov. Nedostaju samo cipele i ovisno o raspoloženju torba i nakit.

Sandale s remenčićima ili sportske natikače odličan su izbor za ležerni stajling, ako čitavoj kombinaciji želite dodati urbani prizvuk, posegnite za nekim od trendi modelima tenisica. S jednostavnim bijelom nemoguće je pogriješiti. Izbor torbe također je personalizirati i odrediti smjer ove kombinacije. Tako će modeli s lančanim remenima dati elegantan prizvuk, dok crossbody torbe pojačavaju sportski dojam, a baquette modeli su dobar izbor za dnevne ležerne varijante.

  • +15
Majice haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije