SVI IH ŽELE

Nema tko ih ne nosi: I domaće ljepotice poludjele su za ovim chic sunčanim naočalama

19.05.2022 u 17:19

Bionic
Reading

Najnoviji model sunčanih naočala modne kuće Celine ovalnog oblika, kakav je vladao modnom scenom 90-ih godina, zavladao je današnjim modnim ulicama. Osim brojnih svjetskih trendseterica i influencerica, ove su okvire među prvima nabavila poznata lica s domaće scene

Nedavno smo pisali o tome da je francuska modna kuća Celine osvojila ovosezonsko tržište sunčanih naočala svojim ovalnim modelom, verzijom koja neodoljivo podsjeća na ovalne naočale dizajnera Christiana Rotha, kakve je 90-ih godina popularizirao Nirvanin frontmen Kurt Cobain.

Upravo te okvire zamijetili smo na brojnim svjetskim modnim blogericama i influencericama, a očito su privukle i brojna domaća poznata lica.

Naočale se zbog svog ovalnog oblika izuzetno lako kombiniraju uz elegantne kombinacije, kao i sportsku neformalniju odjeću, a idealne su u kombinaciji s opuštenim haljinama, čija vladavina započinje.

Među prvima smo ih primijetili na Ljupki Gojić Mikić, našoj nekadašnjoj manekenki koja sjajno koketira s vrućim trendovima te ih uspješno ukomponira u svoj stil odijevanja.

Celineovim ovalnim okvirima nije odoljela ni Jelena Veljača te ih je odabrala u crnoj klasičnoj varijanti kako bi ih lako kombinirala uz svu odjeću, a i kako bi bile kontrast njezinoj svijetloj puti i plavoj kosi.

Kako ih nositi uz ljetne chic haljinice, pokazala nam je blogerica Pamela Smoljanić, a nešto elegantnije rješenje ponudila je Riječanka Ivana Pirizović.