VIRALNI HIT

Apsolutni favorit za ljeto: Popularna Zarina slip haljina stigla u novoj atraktivnoj nijansi

19.06.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Zarina haljina koja je u kratkom roku postala viralni hit i dalje ne prestaje biti jedna od najpoželjnijih ove sezone. Riječ je o slip haljini jednostavnog kroja, a španjolski brend s vremena na vrijeme počasti nas novom bojom haljine kojoj je teško odoljeti

Trendseterice su već početkom godine shvatile da će slip haljine ovoga ljeta biti apsolutni must have, a u moru brendova koji ih nude istaknuo se jedan dizajn španjolske Zare.

Njihova verzija slip ružičaste haljine satenskog sjaja, laskave dužine midi, s tankim naramenicama i zamršenim izrezom na leđima jedan od najprodavanijih modela na britanskoj stranici brenda, ali i veliki hit na TikToku.

Ubrzo nakon toga Zara je izbacila i zelenu verziju haljine kao je jednako oduševila javnost, a high street brend je pomno osluškivao svoje kupce te je isti model predstavila i u bijeloj boji.

  • +7
Haljine slip kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Obje su verzije haljine rasprodane, no zato je ovog tjedna predstavljena mini verzija viralne Zarine haljine, i to u boji idealnoj za naglašavanje preplanule puti. Ne sumnjamo da će narančasta mini verzija slip haljine doživjeti isti scenarij kao i njezini sestrinski modeli.