STATUS KLASIKa

Monegaška princeza Caroline i njezina najmlađa kći dijele modni ukus: U Rimu su se pojavile u istim kultnim cipelama

08.06.2022 u 17:39

Bionic
Reading

Na vjenčanje obiteljskih prijatelja u Rim je došla monegaška kraljevska delegacija, princeza Caroline u društvu svojih dviju prekrasnih kćeri, princeze Charlotte te nešto mlađe Alexandre. Sve dame imaju sjajno oko za modu te ne odustaju od klasičnih komada u koje se Chanelov dizajn sjajno uklapa

Iako su sve tri uzvanice plave krvi naprosto blistale u svojim kreacijama, a mnogi su skretali poglede na princezu Charlotte Casiraghi jer je oduševila svojim vedrim odabirom s potpisom Chanela, kasnije je upalo u oko to da mlađa kći ide maminim stopama kada je u pitanju moda.

Princeza Caroline od Monaka, danas poznata i kao princeza od Hannovera nakon što se udala za princa Ernesta, oduševila je klasičnim komadima. Nosila je Chanelov komplet od tvida te kultne slingback cipele, simbol Chanelovog chica.

  • +2
Princeza Caroline od Monaka i kći Alexandra Izvor: Profimedia / Autor: @Roma/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kultne cipele, koje su ove godine proslavile 65. godišnjicu, mogli smo primijetiti i na 22-godišnjoj princezi Alexandri. Ona je ove udobne sandale otvorene pete i prepoznatljive tamne kupolice na prednjoj strani kombinirala uz mladenački outfit - lepršavu lila haljinicu brenda Stine Goya te trenutno vrlo popularne Celineove sunčane naočale.

Inače, dvobojne cipele iz godine u godinu oduševljavaju generacije žena, a baš poput odijela od tvida ili prošivene torbe, utkane su u DNK ovog luksuznog pariškog brenda.