ISTI UKUS

Mirela Forić i Tatjana Dragović pale na iste otkačene trapezice

31.10.2017 u 12:06

Bionic
Reading

Zagrebačko predstavljanje najiščekivanije H&M-ove kolekcije Tatjana Dragović dočekala je u otkačenom modelu retro trapezica kojima se nedavno pohvalila i supruga bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne, Mirela Forić

Komade iz najiščekivanije H&M-ove kolekcije stvorene u suradnji s brendom Erdem, poput mnoštva poznatih Hrvatica, nije propustila pogledati ni Tatjana Dragović koja se u zagrebačkoj kavani Corso pojavila u otkačenom primjerku trapezica s potpisom modne kuće Celine.

Roza trapezice od samta postale su neočekivan modni trend u aktualnoj sezoni zahvaljujući mnoštvu street style zvijezda koje su ih popularizirale tijekom tjedana mode u svjetskim prijestolnicama.

Objavu dijeli Joe Harper (@jharphoto)

Objavu dijeli Diego (@collagevintage2)

Poput Tatjane Dragović i zvijezda ulične mode, supruga nekadašnjeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne, Mirela Forić, pohvalila se identičnim modelom trapezica u kojim je iz prvih redova pratila glamuroznu reviju modne kuće Chanel na pariškom tjednu mode.

Mirela, Paris #pfw #streetstyle + @voguespain

Objavu dijeli Diego (@collagevintage2)

Da dijele sličan smisao za modu, poznate Hrvatice dokazale su kombiniranjem otkačenih trapezica s vestom, cipelama u špic i upečatljivim modelima torbica.

  • +60
Poznati na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell