uvijek u trendu

Mirela Forić Srna zna kako isfurati modni hit sezone

03.10.2017 u 18:25

Bionic
Reading

Jesen je najavila jedan od neizostavnih trendova koji smo odavno spremili na dno ormara misleći kako nam više nikada neće trebati. Za one koji se ipak nisu riješili svojih starih samt hlača ili suknji, ovo će biti idealno razdoblje, jer se taj materijal ponovno vratio u velikom stilu. Zna to i vodeća modna ikona, poduzetnica Mirela Forić Srna, koja je zablistala u hlačama od samta u Parizu

Pariški tjedan mode ne može proći i bez naše poznate poduzetnice i velike ljubiteljice mode Mirele Forić Srne, inače pokretačice projekta Buro 24/7.

Budući da joj je moda i posao, Mirela već godinama ne razočarava svojim odabirom garderobe koji zna uskladiti svakoj prilici.

Alice in Wonderland ❤ always the best @chanelofficial

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Tako je zablistala i na proljetnoj modnoj reviji kuće Chanel, za koju se kao i uvijek tražilo mjesto više.

  • +24
Chanel revija za proljeće - ljeto 2018. Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

Supruga našeg nekadašnjeg kapetana nogometne reprezentacije Darija Srne, odjenula je ružičaste, trapez hlače od trenutno vrlo popularnog samt materijala, koji je prije 20-tak godina također vladao modnom scenom.

Buro24/7 X Farfetch dinner ❤ @buro247hr #bffixfarfetch

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Uz trendi hlače zgodna je Mirela iskombinirala sivu majicu i salonke iste boje i pritom se ogrnula širokom, traper jaknom, koja je posljednjih mjeseci također neizostavan modni komad vodećih trendseterica.

  • +10
Samt u jesenskim kolekcijama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia