UKRALA POZORNOST

Meghan Markle u glamuroznom izdanju uživala na koncertu Katy Perry

06.11.2023 u 17:46

Bionic
Reading

Među tisućama obožavatelja američke pop zvijezde natrpanih u kazalištu Resorts World u Las Vegasu, ove subote pronašle su se i vojvode od Sussexa

Da s američkom pop zvijezdom, Katy Perry, i njezinim zaručnikom, glumcem Orlando Bloomom, Meghan i Harry dijele dobrosusjedske odnose u kalifornijskom Montecitu, potvrdio je njihov dolazak na njezin posljednji rezidencijalni koncert u Las Vegasu.

U VIP odjelu dvorane i društvu poznatih lica, poput kanadske dive Celine Dion, Meghan Markle isticala se u glamuroznom primjerku male crne haljine.

Kako se doznalo, riječ je haljini s potpisom Valentina, iz prošlosezonske kolekcije talijanskog brenda, čija cijena iznosi nešto više od 6 tisuća eura.

U znaku presijavajućih perlica, ovu bogato ukrašenu haljinu s praktičnim detaljem džepova i A- kroja u duhu 60-ih zaokružila je lakiranim salonkama Christiana Louboutina s detaljem remenčića, kako izvještavaju blogovi posvećeni modnim izdanjima članica kraljevskih obitelji.

Meghanin outfit, po mnogima, bio je preglamurozan za koncert, dok su ga brojni drugi vidjeli kao počast svjetlucavim izdanjima Katy Perry na seriji koncerata u gradu kocke.

Vojvode od Sussexa ove su godine privukle pažnju i na losanđeleskom koncertu pop dive Beyoncé, u sklopu glazbene turneje 'Reneissance', koja uskoro stiže na velika kinoplatna.

Poput brojnih obožavatelja, bivša američka glumica u nastupu pop dive uživala je odjevena u komade srebrna sjaja.