povratak poznatom?

Vraća se serija 'Suits': Je li ovo tajna na koju je upućivala Meghan Markle?

13.10.2023 u 20:09

Bionic
Reading

Već se dugo nagađa kakav to projekt skriva Meghan Markle koja polako, ali sigurno sprema nešto veliko! Šira javnost upoznala ju je kao Rachel Zane, a je li kucnuo čas za veliki povratak: i Rachel i Meghan?

Sve dok nije upoznala princa Harryja i odlučila da želi postati princeza, Meghan Markle živjela je holivudski život kao glumica jedne od uspješnijih serija. U seriji 'Suits' glumila je Rachel Zane, koketnu i pametnu pravnicu koja se zaljubi u mladog Mikea Rossa. Bila je omiljen lik mnogih gledatelja serije, no selidbom u London morala je napustiti svoju glumačku karijeru. Je li stigao trenutak za veliki povratak Meghan Markle?

Američka pravna drama prikazivala se od 2011. do 2019, a prvi je put stigla na Netflix u lipnju 2023. i preko noći je postala senzacija. Ponukani ovim neočekivanim ponovnim interesom za seriju, NBC Universal je otkrio da je novi projekt 'Suits' u izradi!

Kreator serije Adam Korsch navodno je u ranoj fazi razvoja, a za novu se seriju priča da neće biti reboot ili nastavak, već nova priča premještena iz New Yorka u Los Angeles. Međutim, to ne znači da se neće vratiti neki gledateljima dobro poznati likovi!

Nedavne objave Patricka J. Adamsa, poznatijeg kao Mikea Rossa iz popularne serije, postavile su pravu zagonetku, a dosad neviđene fotografije stare glumačke postave potaknule su glasine da nam glumac želi reći da se vraća u novoj seriji - a pitanje je koga će povesti sa sobom!

U kolovozu je Markle potpisala ugovor s holivudskom agencijom WME, a jasno je da planira učvrstiti svoje mjesto u svijetu poznatih i slavnih. Mnogi vjeruju da će to učiniti upravo povratkom glumi, a možda smo sada i otkrili o kojem je tajnom projektu i riječ!

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia