nevjerojatan rad kukova

Uživao na koncertu: Pogledajte plesne pokrete rasplesanog princa Harryja!

06.09.2023 u 16:50

Bionic
Reading

Iako se dosad mislilo da princ Harry nije baš uživao na koncertu Beyonce na stadionu SoFi u Los Angelesu proteklog vikenda, jedan video na TikToku pokazuje upravo suprotno - Harry obožava stare hitove poznate glazbene dive

Pop diva Beyonce Knowles-Carter svojim je koncertima razveselila milijune gledatelja diljem svijeta, a među njima i princa Harryja i Meghan Markle koji su ovaj vikend uživali u glazbenom spektaklu. Sussexi su u zadnje vrijeme sve češće viđeni gosti na javnim okupljanjima, a njihov život sve više sliči na život američkih celebrityja.

Na stadionu SoFi u Los Angelesu zabavljale su se vojvode od Sussexa, a u VIP loži pridružili su im se i Meghanina majka Doria Ragland i bliska prijateljica Abigail Spencer.

Iako su neki tvrdili da princ nije bio zainteresiran za glazbeni spektakl koji je poznata pjevačica održala pred tisućama obožavatelja, jedan TikTok video uvjerit će vas u suprotno i pokazati da je njegov nadimak 'Party Princ' apsolutno zaslužen.

@thasklassy Imagine not being able to attend to beyonce concert because of optics. These teo are friking icons!!! #beyonce #princeharry #meghanmarkle #crazyinlove #sofistadium ♬ original sound - Matt

Video snimka rasplesanog princa Harryja pokazuje da je princ itekako uživao plešući uz bezvremenski hit 'Crazy In Love'! Njegovi plesni pokreti pokazuju nam da je princ pun samopouzdanja, ali i spreman na zabavu i zabavne izlaske koji već dugo nisu bili dio njegovog života.

Nakon vrckavog plesa, Harry je posegnuo i za svojom čašom te se osvježio pićem.

Uz njega se zabavljala i supruga Meghan Markle koja je također pjevala uz pop divu. Meghan je svoj izlazak i ponovila, ali ovaj put u društvu pjevačice Kelly Rowland i glumice Kerry Washington s kojima je objavila i selfie.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia