u vegasu

Još jedno javno druženje sa slavnima: Princ Harry i Meghan Markle baš vole koncerte

06.11.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Nakon što su nedavno uživali na koncertu Beyonce, princ Harry i Meghan Markle uočeni su na još jednom koncertnom spektaklu koji je je u Las Vegasu pripremila njihova prijateljica Katy Perry

Iako princa Harryja i Meghan Markle već duže nismo vidjeli, koncert Katy Perry u Las Vegasu nisu mogli propustiti. Par, koji je prije dva mjeseca pokazao koliko se voli zabavljati na koncertima, sada je pokazao da su koncerti ono u čemu vole provoditi zajedničko vrijeme.

Još 2021. Harry je otkrio da su on i Markle prijatelji s pjevačicom i njezinim partnerom, glumcem Orlandom Bloomom, a nisu viđeni zajedno. Otkako je Perry nastupila na krunidbenom koncertu kralja Charlesa III. i kraljice Camille. Međutim, čini se da podrška kraljici i kralju nije stala na put njihovom prijateljstvu.

Kraljevski par doletio je u Sin City na koncert koji je održan u Theatre at Resorts World u subotu navečer, a njihova sjedala nalazila su se u blizini mjesta gdje je sjedio i Orlando Bloom.

Fotografije na društvenim mrežama pokazuju Markle kako zadovoljno plješće nastupu prijateljice, a snimke otkrivaju i plesne pokrete bivše glumice koja se rasplesala na pjesmu 'Eye of the Tiger'. Za koncert je obukla mini crnu haljinu prekrivenu šljokicama te crne salonke.

Uz to, na tribinama je uočena i Celine Dion sa svojim sinovima blizancima, 13-godišnjim Eddyjem i Nelsonom.

Ponijele ih emocije

Strastveni poljupci: Katy Perry i Orlando Bloom nisu marili za kamere na koncertu

Pogledaj galeriju