BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ugledni urednik o braku Meghan i Harryja: 'Trajat će godinama, a ne desetljećima'

06.11.2023 u 16:48

Bionic
Reading

Bivši urednik magazina Vanity Fair u novom intervjuu ustvrdio je da će brak Meghan Markle i princa Harryja trajati 'godinama, a ne desetljećima'

Poznati Kanađanin Graydon Carter (74) uvjerenja je da se Meghan Markle udala za princa Harryja isključivo zbog 'novca, slave i titule'.

Od njihovog kraljevskog vjenčanja u kapeli svetog Jurja u dvorcu Windsor 2018. godine, povukli su se sa svojih dužnosti u kraljevskoj obitelji, preselili u Kaliforniju i dobili dvoje djece, Lilibet i Archieja.

U razgovoru za Sunday Times, bivši urednik Vanity Faira i osnivač Air Maila izjavio je kako bi trajanje braka Meghan Markle i princa Harryja 'mjerio u godinama, a ne desetljećima'.

'Mislim da se namučila oko jadnog Harryja i dobila ono što je htjela: slavu, novac i titulu. Njegova korisnost za nju svakim se danom smanjuje', ustvrdio je dodavši da ne vjeruje da će se vratiti glumačkoj profesiji, no ako postoji šansa za stvaranje reality showa 'Prave kućanice iz Montecita', ona bi 'definitivno bila u igri.'

Od dramatičnog odlaska s kraljevskih dužnosti, par se okušao u brojnim poslovnim pothvatima. Osnovali su dobrotvornu udrugu Archewell, potpisali petogodišnji ugovor vrijedan 100 milijuna dolara s Netflixom i ekskluzivni ugovor vrijedan 20 milijuna dolara sa Spotifyjem za proizvodnju 'podižućih' audio projekata.

Meghan je ostala relativno ispod radara veći dio ove godine, koju je provela uživajući u kvalitetnom vremenu s Harryjem i djecom u njihovoj vili u Montecitu u Kaliforniji, vrijednoj 13 milijuna dolara,.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Marketinška stručnjakinja iz LA-a Stacy Jones izjavila je za Times da Meghan trenutno prolazi kroz 'veliki rebranding' vjerujući da bi se vojvotkinja mogla odmaknuti od priče o 'viktimizaciji'.

'To jednostavno nije platforma na kojoj možete graditi brend', objasnila je Jones.

Meghan je također napisala knjigu za djecu 'The Bench' i pokrenula vlastitu podcast emisiju 'Archetypes' koja je otkazana nakon jedne sezone.

Dramskoj seriji 'Suits', kojoj je glumački doprinijela prije ulaska u britansku kraljevsku obitelj, posljednjih mjeseci naglo je porasla popularnost, što je izazvalo tvrdnje da bi se Meghan mogla vratiti glumi.

  • +11
Serija 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ranije ove godine angažirala je moćnog novog agenta i navodno razmišlja o ponovnom pokretanju svog popularnog Instagram profila 'The Tig'.

Možda radi i na autobiografiji, a svaka takva knjiga vjerojatno će biti puna eksplozivnih otkrića usredotočenih na njezin kratki život u ulozi zaposlene članice britanske kraljevske obitelji.

Ona i Harry uživali su u velikoj promidžbi ranije ove godine zahvaljujući njegovoj sveobuhvatnoj autobiografiji 'Spare' u kojoj opisuje svoju svađu s bratom Williamom i druge upečatljive životne trenutke.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle na Invictus igrama Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia