VRIJEDI ISPROBATI

Kakve boje u domu najviše odgovaraju vašem horoskopskom znaku

13.01.2018 u 08:25

Bionic
Reading

Svaki horoskopski znak privlače određene boje i nijanse koje bude pozitivne aspekte njihove osobnosti, dok odabir krivih može potaknuti osjećaj stresa i napetosti

Ako u nadolazećoj proljetnoj sezoni svom domu planirate podariti makeover, stranica Apartment Therapy stvorila je vodič o odabiru boja prema horoskopskom znaku koje osiguravaju harmoniju i sklad u životnom prostoru.

Ovan

Ovnovi su u redovitoj potrazi za odgovarajućom bojom koja će komplimentirati njihovoj vatrenoj prirodi i pomoći u podizanju raspoloženja. Crvena je, naravno, očigledan i najbolji izbor za njih, no za postizanje modernijeg izgleda životnog prostora dizajneri interijera predlažu grimizne i nijanse rubina.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Senzualne Bikove privlači sve što je mekano i elegantno te predstavljaju znak koji obiluje zemljanom energijom. Bikovi će najviše profitirati odabirom bogatih zelenih nijansi, prvenstveno smaragdnozelene, koja otkriva njihovu ljubav prema luksuzu i raskoši.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci

Blizanci će procvjetati u životnom prostoru u znaku žute i zelene boje. Skloni čestim promjenama mišljenja, savjetuje im se da životni prostor urede na način tako da je podložan promjenama. Najviše ih privlače zabavni predmeti i živopisni materijali koji im omogućuju da izraze svoju lepršavu prirodu.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Rakovi su po prirodi izuzetno ljubazni, sentimentalni i jako privrženi obitelji i domu. Dobro raspoloženje u životnom prostoru postići će unošenjem ljubičaste boje, nijanse ametista, koja potiče želju za udobnošću i stabilnošću.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lav

Plemići u svijetu horoskopskih znakova, Lavovi su rođeni vođe, samouvjereni i karizmatični. Po pitanju uređenja životnog prostora ne pristaju ni na što manje od dojma palače, a dobro raspoloženje osigurat će im kraljevske boje i bogate zlatne nijanse.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Kao zemljani znak, Djevice će profitirati od neutralnih zemljanih boja kao što su bijela, svijetlosive i pastelnozelene nijanse, a da se u životnom prostoru osjećaju potpuno ugodno, dizajneri interijera savjetuju im da ga oplemene sobnim biljkama.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Vage vole jednostavnost i najveću korist imat će od pastelnih nijansi ljubičaste, plave i zelene nijanse žada, koje će komplimentirati njihovoj urođeno svježoj energiji.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Prema riječima dizajnera interijera, intenzivni osjećaji strastvenih Škorpiona u potpunosti će eskalirati u životnom prostoru bogatim elementima u nijansi rubina. Oni ne vide ništa sporno u miješanju različitih stilova uređenja, no i dalje prije svega cijene udobnost.

Objavu dijeli Art by Salkis (@salkisre)

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Za Strijelce je bitno osjećati se stimuliranima u domaćem okruženju, stoga će im u životnom prostoru, poput Rakova, najviše odgovarati bogati tonovi ljubičaste.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Stabilni i vjerodostojni Jarčevi vole biti okruženi bojama koje komplimentiraju njihovoj prirodi suzdržavanja od upuštanja u rizike. Duboke nijanse plave idealan su izbor za njih te im osiguravaju osjećaj opuštenosti. Više od stila uređenja životnog prostora Jarci preferiraju praktičnost. 

Objavu dijeli COSHAMIE (@coshamie)

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjak

Jedinstveni Vodenjaci koji su jednom nogom u prošlosti, drugom u sadašnjosti i glavom u budućnosti, poput Jarčeva, najviše će profitirati u životnom prostoru bogatim plavim elementima. Duboke nijanse plave savršeno odgovaraju njihovoj intelektualnoj i altruističnoj prirodi.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Ribama će najviše odgovarati paleta boja inspiriranih morem poput plavozelenih, akvamarin nijansi koje komplimentiraju emocionalnoj i osjetljivoj prirodi ovog vodenog znaka.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia