trendi modna poslastica

Jennifer Lopez prvo je zadivila stajlingom, a onda su svi primijetili njezinu torbicu: Izgleda sjajno, a cijena je čini još privlačnijom

26.09.2022 u 18:49

Bionic
Reading

Jennifer Lopez svoje brojne pratitelje na Instagramu počastila je pravom modnom poslasticom – bijelim odijelom savršenim za razne prigode i mini bijelom torbicom čija cijena je mnoge iznenadila

Nije tajna da poznate i slavne dame uživaju u luksuznim krpicama i modnim dodacima, no dobar stil se, ipak, novcem ne može kupiti. Jennifer Lopez na Instagramu je pokazala nevjerojatno dobar stajling u kremasto bijeloj boji. Također dio pjevačičinog blistavog glamuroznog izgleda činila je super elegantna i bojama usklađena mini torbica za koju i nije potrebno (pre)duboko posegnuti u džep.

Nakon što je u kolovozu ove godine izrekla sudbonosno 'da' Benu Afflecku i pokazala tri prekrasne vjenčanice, Jennifer Lopez je svojih 222 milijuna Instagram pratitelja oduševila još jednim stajlingom u bijelom, savršenim za poslovne i elegantne prilike, ali i vjenčanje.

Dvodijelno bijelo odijele čiji dizajn potpisuje modna kuća Fendi sastoji se od hlača visokog struka i širokih nogavica te kratkog sakoa. Ova modna kombinacija djeluje tako elegantno i profinjeno zahvaljujući materijalima od kojih je izrađena - mješavina vune i najfinije svile daje ugodnost nošenja i luksuzan izgled.

Posebno sofisticiran detalj predstavlja gornji do ovog kompleta – sako koji je spoj dva komada, laganog sakoa sa zlatnim remenom te chic prsluka. Ti detalji ovaj Fendi komplet čini ne samo chic, već i apsolutno praktičnim.

Glamurozni look Jennifer je upotpunila finim zlatnim nakitom iz Tiffany & Co i bijelom mini torbom koja ovom sjajnom outfitu daje završni dodir zahvaljujući detaljima u boji zlata. Uz sjajno odijelo, pažnju obožavatelja privukla je upravo spomenuta torbica.

Dostupna u dvije različite boje ova trendi mini torbica djelo singapurske modne kuće Charles & Keith, a cijena joj je prava poslastica – nešto malo manje od 80 eura (nešto malo manje od 600 kuna). Ova torbica, zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu, može se kombinirati na razne načine i u tren oka upotpunjuje i podiže svaki stajling. Bijela ili crna, posve je svejedno jer ova mini torbica uvijek privlači poglede.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA