LATINO DIVA

Nakon modnog gafa s obućom Jennifer Lopez sve je zadivila u haljini zanimljivog dekoltea

12.09.2022 u 12:56

Bionic
Reading

I u ležernim prilikama poput obilaska buvljaka u Los Angelesu, latino diva ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o stajlingu

Ovoga vikenda 53- godišnja zvijezda nije uspjela proći nezapaženo dok je u društvu kćeri Emme razgledala ponudu štandova na buvljaku organiziranom na Melrose Avenueu u Los Angelesu.

Nakon nedavnog izdanja u Malibuu, čijem je besprijekornom dojmu presudio nesretan odabir obuće. Latino diva ovoga vikenda uspjela je modno briljirati.

Jennifer Lopez u neobičnim natikačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svojim posljednjim izdanjem veću pozornost stavila je na ruke odabirom efektne haljine zelene boje s potpisom brenda Cult Gaia čije komade vole nositi i poznate Hrvatice.

Riječ je o modelu imena Orella, koji se u prodaji nalazi po cijeni od 6 tisuća kuna, i čija je glavna posebnost halter ovranik, uz dekolte s prorezima pričvršćenim zanimljivom kopčom.

Efektnu haljinu Lopez je na sebi svojstven način stilizirala sunčanim naočalama avijatoricama uz naušnice ringove – dodacima koji su postali njezin zaštitni znak.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao nekoliko puta do sada i ovo izdanje začinila je prepoznatljivom Book torbom brenda Dior, dok se po pitanju obuće odlučila za sandale s punom pletenom petom po uzoru na vječne espadrile, a koje je sama dizajnirala.