AKO NIŠTA, IMA STILA

Ivanka Trump modno nadmašila Melaniju u nepogrešivom stajlingu od 25.000 kuna

06.02.2019 u 13:03

Bionic
Reading

Ivanka Trump, savjetnica svoga oca, predsjednika SAD-a, sa svojim suprugom Jaredom Kushnerom i ostalim članovima obitelji, bili su najveća podrška Donaldu Trumpu koji je u Washingtonu održao govor o stanju nacije

Prva kćer, kako mediji često nazivaju najstariju kćer Donalda Trumpa, i ovoga je puta dokazala kako se može pohvaliti istančanim smislom za modu.

  • +5
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ivanka je za ovu prigodu zablistala u moćnoj kombinaciji nadahnutoj vječitim military stilom: sakoom i suknjom pencil kroja s ukrasnom crvenom crtom ušivenom sa strane. Riječ je o kompletu s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen, a čija cijena iznosi 25.000 kuna. Za britanski dizajn odlučila se i njezina maćeha, Melania Trump koja je nosila Burberry haljinu od 16.000 kuna.

Vitki struk Ivanka naglasila je efektnim remenom od lakirane kože, ovaj elegantni outfit začinila je vrtoglavim stiletticama.

Ivanka se posebno potrudila oko frizure koja je bila stilizirana blagim uvojcima i počešljana na stranu, a crveni ruž i diskretne naušnice odlično su se uklopile u ovaj look. Za razliku do Ivanke i Melanije koje su se odlučile za stajlinge u tamnim tonovima, nova predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi, bila je ovoga puta odjevena u bijelo kao i velik broj demokratskih zastupnica koje su ovim simboličnim gestom obilježile 100. obljetnicu ženskog prava glasa u Americi.