DAMSKI STIL

Melania Trump plijenila pažnju u omiljenom modelu haljine

06.02.2019 u 10:55

Bionic
Reading

Melania Trump posjetila je američki Kongres kako bi pružila podršku predsjedniku Trumpu dok je držao svoj tradicionalni godišnji govor. Prvoj dami pridružio se dobar dio obitelji, ali ne i sin Barron, koji je ovog puta bio oslobođen pojavljivanja u javnosti. Melania je odabrala elegantan stajling koji nas je podsjetio na stil koji je njegovala na samom početku mandata

Podršku Donaldu Trumpu na njegovom godišnjem obraćanju kongresnicima pružili su mu kći iz prvog braka Ivanka Trump te njezin suprug Jared Kushner, snaha Laura Trump i kći iz drugog braka Tiffany Trump. Iako su sve dame dale svoj maksimum kada je odjeća u pitanju, sve oči bile su uprte u prvu damu Amerike Melaniju Trump.

Lijepa Slovenka plijenila je pažnju u elegantnom stajlingu kakve je učestalo nosila na početku predsjedničkog mandata, a riječ je o crnoj strukiranoj haljini - kaputu A kroja koju krase veliki srebrni gumbi, s potpisom modne kuće Burberry, čija je cijena 16.000 kuna. Melania je upotpunila haljinu crnim salonkama i kožnim rukavicama, a skinula ih je prije rukovanja s političarima.

  • +12
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trumpovi su nekoliko dana ranije proveli vikend u svojem ljetnikovcu Mar-a-Lago na Floridi te su se kratko odmorili od službenih događanja i razgovora s medijima, a Melania je tada viđena u tri modna izdanja.

Za let u Palm Beach prva dama je odabrala elegantan smeđi kaput s dvostrukim kopčanjem, koji je dizajnirala proslavljena srbijanska dizajnerica Roksanda Ilinčić, a stajling je uskladila s visokim čizmama na petu u istoj nijansi s potpisom brenda Gianvito Rossi i skupocjenom torbom Hermes Birkin.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U avionu se presvukla u bijelu košulju i hlače, a za povratak u Bijelu kuću Melania je uskladila traperice s tamnoplavom vestom, dugačkim kaputom u istoj nijansi te štiklama sa špic vrhom, kojih se ne odriče čak ni za vrijeme putovanja.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju