60. SPLITSKI FESTIVAL

[FOTO] Doris Pinčić i Mia Dimšić zabljesnule na pozornici splitskih Prokurativa

12.07.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Usprkos nepovoljnim epidemiološkim neprilikama, u subotu je na splitskim Prokurativama u revijalnom tonu održana prva večer 60. izdanja Splitskog festivala. Osim glazbenim poslasticama, jedno od omiljenijih zabavnih događanja u Splitu pažnju plijeni i modnim odabirima, a na revijalnoj večeri jubilarnog 60. izdanja pažnju su plijenile voditeljica Doris Pinčić i kantautorica Mia Dimšić

Kroz stare hitove u retrospektivnoj večeri publiku na Prokurativama Doris Pinčić je provela u dekoltiranoj dugoj haljini razigranog printa čiji dizajn potpisuje modni dvojac Elfs.

U kratkoj haljini Hrvaticama omiljenog domaćeg brenda na pozornici splitskih Prokurativa zabljesnula je i mlada osječka kantautorica Mia Dimšić.

Mladenački razigrano u crvenoj uskoj haljinici vrlo širokih rukava pred splitskom je publikom nastupila i Domenica, dok su se njene kolegice Antonija Dora Pleško i Antonela Đinđić Nela odlučile za crne haljine.

Nela se odlučila za otvoreniju varijantu haljine do ispod koljena i vrlo velikog proreza, a Antonija Dora za dugu i široku večernju toaletu stegnutu u struku mašnom.

Na prvoj večeri 60. izdanja Splitskog festivala imali smo priliku vidjeti i dvije morske sirene. Diva Doris Dragović na pozornici se poigrala s dugom plavom haljinom ukrašenom šljokicama u gonjem dijelu, dok je Ivana Kovač pred publiku stala u srebrnoj haljini potpuno prekrivenoj šljokicama.

  • +45
Prva večer 60. Festivala zabavne glazbe Split 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Šabić/PIXSELL