LJETO U GRADU

Ne zna se koja je zgodnija: Naše poznate dame dobro znaju da je mala crna haljina uvijek pun pogodak

10.07.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Pitate li modne stručnjake što svaka žena treba imati u ormaru, svi do jednog reći će vam - malu crnu haljinu. To čini se, jako dobro znaju i mnoge naše poznate dame koje ih imaju u raznim varijantama. Iva Jerković i Doris Pinčić danas su pokazale kakve modele nositi u vruće ljetne dane

I vrapci na grani već znaju da je jedan od najobaveznijih komada u ženinoj garderobi, mala crna haljina. To su očigledno je savladale naše dvije poznate dame koje su nam sada pokazale kako ih nose u vrućim danima koji su zahvatili metropolu.

Naša nekadašnja manekenka Iva Jerković, koja je nedavno rodila svoje prvo dijete, centrom Zagreba u petak je prošetala u smjelom izdanju. Crna elegantnija haljinica midi duljine stajala joj je kao salivena, a Iva se pohvalila svojom linijom koju je u nevjerojatnom roku vratila nakon poroda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💐💐💐

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Just walking...😎

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Uz klasičnu haljinu, Iva je ostala vjerna klasici do kraja stavivši na lice mačkaste crne okvire, a od modnih dodataka birala je Chanel torbicu u bež boji te sandale iste nijanse.

Da je crna haljinica pun pogodak za gradsku šetnju, shvatila je i naša voditeljica Doris Pinčić koju inače više viđamo u vedrim i svjetlijim nijansama. No, crna joj sjajno stoji.

Haljinicu koja se u donjem dijelu širi u lagani balon kroj, Doris je pak stilizirala uz crne sandale i ljetnu platnenu torbicu.