UVIJEK AKTUALAN

Vole ga fashionistice: Ovaj chic detalj svaki će stajling učiniti skupljim nego što on zbilja je

11.07.2020 u 20:56

Bionic
Reading

Trend plisirane odjeće već neko vrijeme zaokuplja zaljubljenice u modu, a osim njegove praktične strane jer nema potrebe za mnogima nimalo privlačnog peglanja, ovakvi komadi u trenu će svaku kombinaciju učiniti ljepšom i - skupljom

Iako su plisirane suknje najrasprostranjenije predstavnice ovoga trenda, ništa manje zanimljive nisu ni hlače, topovi, haljine, kulotice...

Naziv mu dolazi od francuskog 'plissé (nagužvano ili naborano), a to je trend koji nikad nije bio toliko prepoznatljiv za određeno razdoblje poput npr. platformi ili trapezica.

  • +41
Plisirani odjevni komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Još od kultne linije Please line koju je osmislio proslavljeni japanski dizajner Issey Miyake, plisirani komadi posjeduju bezvremensku eleganciju koja se može uspješno primijeniti na sve od košulja do haljina i topova, a unijet će u trenu dašak luksuza u svaki stajling.

Ovaj upečatljiv modni trend svidjet će se ljubiteljicama damskog chica, a odlično će se uklopiti i u svakodnevne poslovne ili večernje kombinacije. Osim toga, zbilja će bez problema podignuti svaki look i učiniti ga puno skupljim nego što je.

Ukoliko se bojite kako bi vam nabori mogli dodati koji kilogram viška, sve je u moći kombiniranja stoga npr. košulju ili top utaknite u plisiranu suknju, dok plisiranu haljinu možete dodatno podignuti remenom.

Pa ukoliko u svojoj kolekciji u ormaru još uvijek nemate ništa plisirano, pravo je vrijeme da na aktualnim sniženjima potražite nešto što bi se uklopilo u vaš stil.